Locator Київ тури для пенсіонеріввулиця Левка Лук'яненка (бывш. Маршала Тимошенка) тури для пенсіонерів на вулиці Левка Лук'яненка (бывш. Маршала Тимошенка) Київ

тури для пенсіонерів на вулиці Левка Лук'яненка (бывш. Маршала Тимошенка) у Києві

2
  • ТАTourist Life

    вулиця Левка Лук'яненка, тел. 0 (93) 303-49... показати
    вулиця Левка Лук\'яненка, 21, тел. +380(93)303-49-09 детальніше

    тури для пенсіонерівціна невідома

    ТАTourist Life знаходиться у Києві, вулиця Левка Лук'яненка. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 18:00.
  • ТА Семь морей и океан

    вулиця Левка Лук'яненка, тел. 0 (44) 597-77... показати
    вулиця Левка Лук\'яненка, 21, тел. +380(44)597-77-47 детальніше

    тури для пенсіонерівціна невідома

    ТА Семь морей и океан знаходиться у Києві, вулиця Левка Лук'яненка. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 19:00.

Коротко про тури для пенсіонерів на вулиці Левка Лук'яненка (бывш. Маршала Тимошенка) у Києві

На цій сторінці зібрані всі организації які надають послугу тури для пенсіонерів, розташовані на вулиці Левка Лук'яненка (бывш. Маршала Тимошенка) у Києві. Locator відомо про дві таких організацій поряд з цим місцем серед яких ТАTourist Life, ТА Семь морей и океан , які розташовані на вул. Левка Лук'яненка. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про організації, які надають послугу тури для пенсіонерів.

  • Скільки на вулиці Левка Лук'яненка (бывш. Маршала Тимошенка) у Києві є закладів, які надають послугу "тури для пенсіонерів"?

    За даними Locator.ua на вулиці Левка Лук'яненка (бывш. Маршала Тимошенка) у Києві послугу "тури для пенсіонерів" надають 2 організацій.

  • Де знаходиться найближчі від мене заклади, які надають послугу "тури для пенсіонерів" на вулиці Левка Лук'яненка (бывш. Маршала Тимошенка) у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас організації, які надають послугу тури для пенсіонерів, перейдіть на сторінку послуги "тури для пенсіонерів на вулиці Левка Лук'яненка (бывш. Маршала Тимошенка) у Києві" і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послугу "тури для пенсіонерів" на вулиці Левка Лук'яненка (бывш. Маршала Тимошенка) у Києві?

    Ціни на послугу "тури для пенсіонерів" залежать від конкретного закладу, який надає цю послугу. Locator.ua дає можливість всім організаціям вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись детальніше, перейдіть на сторінку "тури для пенсіонерів на вулиці Левка Лук'яненка (бывш. Маршала Тимошенка) у Києві".

  • Послугами яких на вулиці Левка Лук'яненка (бывш. Маршала Тимошенка) у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до , які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: ТАTourist Life, ТА Семь морей и океан.

  • Як зв'язатись з цими ?

    Контакти для зв'язку з цими ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

тури для пенсіонерів на вулиці Левка Лук'яненка (бывш. Маршала Тимошенка) у Києві поряд

за районами поряд:

за станціями метро поряд:

тури для пенсіонерів у Києві

тури для пенсіонерів за районами Києва:

тури для пенсіонерів за близькістю до метро:

Арсенальна, Васильківська, Вокзальна, Героїв Дніпра, Голосіївська, Дарниця, Деміївська, Дружби Народів, Кловська, Контрактова площа, Либідська, Лісова, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Мінська, Нивки, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Почайна, Поштова площа, Святошино, Теремки, Харківська, Хрещатик, Шулявська