Locator Київ апаратний міоліфтингвулиця Левка Лук'яненка (бывш. Маршала Тимошенка) апаратний міоліфтинг на вулиці Левка Лук'яненка (бывш. Маршала Тимошенка) Київ

апаратний міоліфтинг на вулиці Левка Лук'яненка (бывш. Маршала Тимошенка) у Києві

1
  • Креміко

    вулиця Левка Лук'яненка, тел. 0 (44) 384-19... показати
    вулиця Левка Лук\'яненка, 21/19, тел. +380(44)384-19-81 детальніше

    апаратний міоліфтингціна невідома

    Креміко знаходиться у Києві, вулиця Левка Лук'яненка. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 21:00.

Коротко про апаратний міоліфтинг на вулиці Левка Лук'яненка (бывш. Маршала Тимошенка) у Києві

На цій сторінці зібрані всі организації які надають послугу апаратний міоліфтинг, розташовані на вулиці Левка Лук'яненка (бывш. Маршала Тимошенка) у Києві. Locator відомо про одна такої організації поряд з цим місцем серед яких Креміко , який розташований на вул. Левка Лук'яненка. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про організації, які надають послугу апаратний міоліфтинг.

  • Скільки на вулиці Левка Лук'яненка (бывш. Маршала Тимошенка) у Києві є закладів, які надають послугу "апаратний міоліфтинг"?

    За даними Locator.ua на вулиці Левка Лук'яненка (бывш. Маршала Тимошенка) у Києві послугу "апаратний міоліфтинг" надають 1 організацій.

  • Де знаходиться найближчі від мене заклади, які надають послугу "апаратний міоліфтинг" на вулиці Левка Лук'яненка (бывш. Маршала Тимошенка) у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас організації, які надають послугу апаратний міоліфтинг, перейдіть на сторінку послуги "апаратний міоліфтинг на вулиці Левка Лук'яненка (бывш. Маршала Тимошенка) у Києві" і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послугу "апаратний міоліфтинг" на вулиці Левка Лук'яненка (бывш. Маршала Тимошенка) у Києві?

    Ціни на послугу "апаратний міоліфтинг" залежать від конкретного закладу, який надає цю послугу. Locator.ua дає можливість всім організаціям вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись детальніше, перейдіть на сторінку "апаратний міоліфтинг на вулиці Левка Лук'яненка (бывш. Маршала Тимошенка) у Києві".

  • Послугами яких на вулиці Левка Лук'яненка (бывш. Маршала Тимошенка) у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до , які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Креміко.

  • Як зв'язатись з цими ?

    Контакти для зв'язку з цими ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

апаратний міоліфтинг на вулиці Левка Лук'яненка (бывш. Маршала Тимошенка) у Києві поряд

за районами поряд:

за станціями метро поряд:

апаратний міоліфтинг у Києві

апаратний міоліфтинг за районами Києва:

апаратний міоліфтинг за близькістю до метро:

Академмістечко, Васильківська, Виставковий центр, Житомирська, Іподром, Кловська, Мінська, Оболонь, Олімпійська, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Політехнічний інститут, Святошино, Театральна, Харківська, Хрещатик