Locator Київ Басейнивулиця Князів Острозьких (бывш. Московська) Басейни на вулиці Князів Острозьких (бывш. Московська) Київ

Басейни на вулиці Князів Острозьких (бывш. Московська) у Києві

1
  • Фитнес клуб Печерский

    вулиця Князів Острозьких, тел. 0 (44) 390-35... показати
    вулиця Князів Острозьких, 46/2, тел. +380(44)390-35-50 детальніше
    Басейни Фитнес клуб Печерский знаходиться у Києві, вулиця Князів Острозьких. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 22:00.

Коротко про басейни на вулиці Князів Острозьких (бывш. Московська) у Києві

На цій сторінці зібрані басейни, розташовані на вулиці Князів Острозьких (бывш. Московська) у Києві. Locator відомо про одна басейни поряд з цим місцем серед яких Фитнес клуб Печерский , який розташований на вул. Князів Острозьких. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці басейни.

  • Скільки Басейни на вулиці Князів Острозьких (бывш. Московська) у Києві?

    За даним Locator на вулиці Князів Острозьких (бывш. Московська) у Києві ведуть діяльність 1 Басейни.

  • Які Басейни найкращі на вулиці Князів Острозьких (бывш. Московська) у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Басейни на вулиці Князів Острозьких (бывш. Московська) у Києві: Фитнес клуб Печерский.

  • Де знаходиться найближчі від мене Басейни на вулиці Князів Острозьких (бывш. Московська) у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Басейни, перейдіть на сторінку Басейни на вулиці Князів Острозьких (бывш. Московська) у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Басейни на вулиці Князів Острозьких (бывш. Московська) у Києві?

    Ціни на послуги Басейни залежать від конкретної послуги і Басейни. Locator.ua дає можливість всім Басейни вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Басейни.

  • Послугами яких Басейни на вулиці Князів Острозьких (бывш. Московська) у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Басейни, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Фитнес клуб Печерский.

  • Як зв'язатись з цими Басейни?

    Контакти для зв'язку з цими Басейни ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Басейни на вулиці Князів Острозьких (бывш. Московська) у Києві поряд

за районами поряд:

за станціями метро поряд:

    Басейни у Києві

    Басейни за районами Києва:

    Басейни за близькістю до метро:

    Берестейська, Виставковий центр, Вокзальна, Гідропарк, Дарниця, Дружби Народів, Іподром, Контрактова площа, Либідська, Олімпійська, Осокорки, Печерська, Позняки, Поштова площа, Славутич, Харківська, Чернігівська, Шулявська

    Більше популярних послуг у рубриці:

    заняття для вагітних у басейні, стрейчінг, Безкоштовний Wi-Fi, послуги косметолога, корекційний масаж, очищення шкіри, шейпінг, спортивний дієтолог, відновлення після пологів, масаж, дитячі заняття, сауна, пілатес, дитячий фітнес, косметолог, лімфодренажний масаж, ін'єкційні процедури, закритий басейн, тренажерний зал, лікувальна гімнастика, антицелюлітний масаж, груповий фітнес, басейн, йога, солярій, спортивний масаж, догляд за тілом, аквааеробіка, аеробіка, фіто-бар