Locator Київ ін'єкційний ліполіз (ліполітики)вулиця Велика Васильківська (бывш. Червоноармійська вулиця) ін'єкційний ліполіз (ліполітики) на вулиці Велика Васильківська (бывш. Червоноармійська вулиця) Київ

ін'єкційний ліполіз (ліполітики) на вулиці Велика Васильківська (бывш. Червоноармійська вулиця) у Києві

4
  • Центр лазерной косметологии Вита Голд

    вулиця Велика Васильківська, тел. 0 (98) 019-99... показати
    вулиця Велика Васильківська, 8, тел. +380(98)019-99-39 детальніше

    ін\'єкційний ліполіз (ліполітики)ціна невідома

    Центр лазерной косметологии Вита Голд знаходиться у Києві, вулиця Велика Васильківська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 21:00.
  • Lysenko Beauty Expert

    вулиця Велика Васильківська, тел. 0 (44) 300-10... показати
    вулиця Велика Васильківська, 72, тел. +380(44)300-10-55 детальніше

    ін\'єкційний ліполіз (ліполітики)ціна невідома

    Lysenko Beauty Expert знаходиться у Києві, вулиця Велика Васильківська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 21:00.
  • Dr.Shinder&Beauty Space

    вулиця Велика Васильківська, тел. 0 (67) 505-04... показати
    вулиця Велика Васильківська, 126, тел. +380(67)505-04-45 детальніше

    ін\'єкційний ліполіз (ліполітики)ціна невідома

    Dr.Shinder&Beauty Space знаходиться у Києві, вулиця Велика Васильківська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 18:00.
  • Лазервита центр лазерной косметологии

    вулиця Велика Васильківська, тел. 0 (98) 019-99... показати
    вулиця Велика Васильківська, 74, тел. +380(98)019-99-39 детальніше

    ін\'єкційний ліполіз (ліполітики)ціна невідома

    Лазервита центр лазерной косметологии знаходиться у Києві, вулиця Велика Васильківська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 21:00.

Коротко про ін'єкційний ліполіз (ліполітики) на вулиці Велика Васильківська (бывш. Червоноармійська вулиця) у Києві

На цій сторінці зібрані всі организації які надають послугу ін'єкційний ліполіз (ліполітики), розташовані на вулиці Велика Васильківська (бывш. Червоноармійська вулиця) у Києві. Locator відомо про чотири таких організацій поряд з цим місцем серед яких Центр лазерной косметологии Вита Голд, Lysenko Beauty Expert, Dr.Shinder&Beauty Space та інші , які розташовані на вул. Велика Васильківська і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про організації, які надають послугу ін'єкційний ліполіз (ліполітики).

  • Скільки на вулиці Велика Васильківська (бывш. Червоноармійська вулиця) у Києві є закладів, які надають послугу "ін'єкційний ліполіз (ліполітики)"?

    За даними Locator.ua на вулиці Велика Васильківська (бывш. Червоноармійська вулиця) у Києві послугу "ін'єкційний ліполіз (ліполітики)" надають 4 організацій.

  • Де знаходиться найближчі від мене заклади, які надають послугу "ін'єкційний ліполіз (ліполітики)" на вулиці Велика Васильківська (бывш. Червоноармійська вулиця) у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас організації, які надають послугу ін'єкційний ліполіз (ліполітики), перейдіть на сторінку послуги "ін'єкційний ліполіз (ліполітики) на вулиці Велика Васильківська (бывш. Червоноармійська вулиця) у Києві" і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послугу "ін'єкційний ліполіз (ліполітики)" на вулиці Велика Васильківська (бывш. Червоноармійська вулиця) у Києві?

    Ціни на послугу "ін'єкційний ліполіз (ліполітики)" залежать від конкретного закладу, який надає цю послугу. Locator.ua дає можливість всім організаціям вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись детальніше, перейдіть на сторінку "ін'єкційний ліполіз (ліполітики) на вулиці Велика Васильківська (бывш. Червоноармійська вулиця) у Києві".

  • Послугами яких на вулиці Велика Васильківська (бывш. Червоноармійська вулиця) у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до , які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Центр лазерной косметологии Вита Голд, Lysenko Beauty Expert, Dr.Shinder&Beauty Space.

  • Як зв'язатись з цими ?

    Контакти для зв'язку з цими ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

ін'єкційний ліполіз (ліполітики) на вулиці Велика Васильківська (бывш. Червоноармійська вулиця) у Києві поряд

за районами поряд:

ін'єкційний ліполіз (ліполітики) у Києві

ін'єкційний ліполіз (ліполітики) за районами Києва:

ін'єкційний ліполіз (ліполітики) за близькістю до метро:

Академмістечко, Дарниця, Житомирська, Кловська, Контрактова площа, Лівобережна, Лук'янівська, Мінська, Оболонь, Олімпійська, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Поштова площа, Святошино