Locator Київ Спортивні клуби, секціївулиця Бажова Спортивні клуби, секції на вулиці Бажова Київ

Спортивні клуби, секції на вулиці Бажова у Києві

1
  • Физкультурно-оздоровительный комплекс Мей го

    вулиця Бажова, тел. 0 (44) 501-43... показати
    вулиця Бажова, 9а, тел. +380(44)501-43-22 детальніше
    Спортивні клуби, секції Физкультурно-оздоровительный комплекс Мей го знаходиться у Києві, вулиця Бажова. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 21:00.

Коротко про спортивні клуби, секції на вулиці Бажова у Києві

На цій сторінці зібрані спортивні клуби, секції, розташовані на вулиці Бажова у Києві. Locator відомо про одна спортивні клуби, секції поряд з цим місцем серед яких Физкультурно-оздоровительный комплекс Мей го , який розташований на вул. Бажова. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці спортивні клуби, секції.

  • Скільки Спортивні клуби, секції на вулиці Бажова у Києві?

    За даним Locator на вулиці Бажова у Києві ведуть діяльність 1 Спортивні клуби, секції.

  • Які Спортивні клуби, секції найкращі на вулиці Бажова у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Спортивні клуби, секції на вулиці Бажова у Києві: Физкультурно-оздоровительный комплекс Мей го.

  • Де знаходиться найближчі від мене Спортивні клуби, секції на вулиці Бажова у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Спортивні клуби, секції, перейдіть на сторінку Спортивні клуби, секції на вулиці Бажова у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Спортивні клуби, секції на вулиці Бажова у Києві?

    Ціни на послуги Спортивні клуби, секції залежать від конкретної послуги і Спортивні клуби, секції. Locator.ua дає можливість всім Спортивні клуби, секції вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Спортивні клуби, секції.

  • Послугами яких Спортивні клуби, секції на вулиці Бажова у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Спортивні клуби, секції, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Физкультурно-оздоровительный комплекс Мей го.

  • Як зв'язатись з цими Спортивні клуби, секції?

    Контакти для зв'язку з цими Спортивні клуби, секції ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Спортивні клуби, секції на вулиці Бажова у Києві поряд

за районами поряд:

за станціями метро поряд:

Спортивні клуби, секції у Києві

Спортивні клуби, секції за районами Києва:

Спортивні клуби, секції за близькістю до метро:

Академмістечко, Арсенальна, Берестейська, Бориспільська, Васильківська, Видубичі, Вирлиця, Виставковий центр, Вокзальна, Героїв Дніпра, Голосіївська, Дарниця, Деміївська, Дорогожичі, Дружби Народів, Житомирська, Золоті ворота, Іподром, Кловська, Контрактова площа, Либідська, Лівобережна, Лісова, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Мінська, Нивки, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Почайна, Поштова площа, Святошино, Сирець, Тараса Шевченка, Театральна, Теремки, Університет, Харківська, Хрещатик, Червоний хутір, Чернігівська, Шулявська

Більше популярних послуг у рубриці:

антицелюлітний масаж, солярій, сауна, релакс-масаж, плавальний басейн, басейн