Locator Київ МеріяАкадеміка Філатова провулок Мерія на Академіка Філатова провулок Київ

Мерія на Академіка Філатова провулок у Києві

1
  • Печерский районный в г. Киеве центр социальных служб для семьи, детей и молодежи

    Академіка Філатова провулок, тел. 0 (44) 529-71... показати
    Академіка Філатова провулок, 3/1, тел. +380(44)529-71-94 детальніше
    Мерія Печерский районный в г. Киеве центр социальных служб для семьи, детей и молодежи знаходиться у Києві, Академіка Філатова провулок. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 13:00.

Коротко про мерія на Академіка Філатова провулок у Києві

На цій сторінці зібрані мерія, розташовані на Академіка Філатова провулок у Києві. Locator відомо про одна мерія поряд з цим місцем серед яких Печерский районный в г. Киеве центр социальных служб для семьи, детей и молодежи , який розташований на пров. Академіка Філатова. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці мерія.

  • Скільки Мерія на Академіка Філатова провулок у Києві?

    За даним Locator на Академіка Філатова провулок у Києві ведуть діяльність 1 Мерія.

  • Які Мерія найкращі на Академіка Філатова провулок у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Мерія на Академіка Філатова провулок у Києві: Печерский районный в г. Киеве центр социальных служб для семьи, детей и молодежи.

  • Де знаходиться найближчі від мене Мерія на Академіка Філатова провулок у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Мерія, перейдіть на сторінку Мерія на Академіка Філатова провулок у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Мерія на Академіка Філатова провулок у Києві?

    Ціни на послуги Мерія залежать від конкретної послуги і Мерія. Locator.ua дає можливість всім Мерія вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Мерія.

  • Послугами яких Мерія на Академіка Філатова провулок у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Мерія, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Печерский районный в г. Киеве центр социальных служб для семьи, детей и молодежи.

  • Як зв'язатись з цими Мерія?

    Контакти для зв'язку з цими Мерія ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Мерія на Академіка Філатова провулок у Києві поряд

за районами поряд:

за станціями метро поряд:

    Мерія у Києві

    Мерія за районами Києва:

    Мерія за близькістю до метро:

    Академмістечко, Арсенальна, Берестейська, Васильківська, Вирлиця, Вокзальна, Героїв Дніпра, Голосіївська, Дарниця, Деміївська, Дорогожичі, Дружби Народів, Житомирська, Золоті ворота, Контрактова площа, Либідська, Лівобережна, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Мінська, Нивки, Оболонь, Олімпійська, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Політехнічний інститут, Поштова площа, Святошино, Тараса Шевченка, Театральна, Університет, Харківська, Хрещатик, Чернігівська, Шулявська