Політика конфіденційності сайту та кукі-файли сайту locator.ua

Зміст

  • Політика конфіденційності сайту locator.ua
  • Кукі-файли сайту locator.ua

Політика конфіденційності сайту та кукі-файли сайту locator.ua

 

Політика конфіденційності і персональныі дані

1. Даний документ (політика конфіденційності) є невід'ємною частиною публічного Договору (оферти) про використання сайту Locator.ua, всі терміни в даному документі використовуються в значенні Договору.

2. Взаємовідносини Користувача і Адміністрації сайту щодо всієї інформації, яку Адміністрація сайту може отримати від Користувача під час використання їм Сайту, регламентується Договором про використання сайту Locator.ua в т.ч. цією політикою конфіденційності.

3. При використанні сайту користувач підтверджує, що він повідомлений і дає свою згоду на збір, обробку та використання його персональних даних, а також про його права передбачених ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних».

4. Використання Сайту означає повну і безумовну згоду Користувача з цією політикою конфіденційності та зазначеними в ній цілями і умовами обробки його персональних даних.

5. Користувач Сайту, реєструючись на Сайті і розміщуючи дані і/або відправляючи фото і/або інші матеріали, добровільно надає адміністрації сайту свою безумовну згоду на обробку своїх персональних даних (які містяться в його профілі, повідомленнях та/або іншій інформації, зібраної і/або що розміщується на Сайті).

6. Обробка Персональних даних включає в себе будь-які дії та/або сукупність дій, які пов'язані зі збиранням, накопиченням, зберіганням, адаптацією, зміною, поновленням, використанням і поширенням (реалізацією, передачею), видаленням Персональних даних Користувача з метою забезпечення роботи сервісів Сайту.

7. Без згоди користувача, особисті дані, зображення та інша інформація не публікується.

8. Обсяг Персональних даних Користувача, по відношенню до яких здійснюється обробка і які можуть бути включені в бази персональних даних, визначається як будь-яка інформація про Користувача (яка розміщена в його профілі і/або інших даних, зібраних і/або розміщених на Сайті), яка стане відома адміністрації сайту, а також будь-яким третім особам, які використовують Сайт відповідно до законодавства та Договором про використання сайту Locator.ua.

9. Згода Користувача на обробку його персональних даних не вимагає від адміністрації сайту додаткових повідомлень при передачі його персональних даних третім особам відповідно до норм ст. 21 Закону України «Про захист персональних даних» та даної політики конфіденційності.

10. Беручи цю угоду, користувач підтверджує, що йому зрозумілі його права, визначені Законом України «Про захист персональних даних», а також мета збору, зберігання і обробки його персональних даних. Користувач також дає згоду, що термін обробки його персональних даних є безстроковим.

11. Користувач може в будь-який момент змінити (оновити, доповнити) надані їм персональні дані або їх частину, а також параметри їх конфіденційності, скориставшись функцією редагування і налаштування доступу до особистої інформації, а також вимагати від адміністрації сайту повного видалення його аккаунта і всіх персональних даних з бази даних Сайту.

12. Метою збору, зберігання і обробки персональних даних є надання користувачу персоналізованих сервісів Сайту, в тому числі: доступ в Панель керування, авторизація, нагадування пароля, публікація будь-якої інформації, таргетування рекламних матеріалів, зв'язок з Користувачем, в тому числі напрямок повідомлень, запитів та інформації, що стосуються використання Сайту, надання послуг, обробка запитів Користувача, а також інші сервіси Сайту.

13. Пользователь информируется о том, что Сайт использует куки (Cookies). Они представляют собой небольшие файлы, которые отправляются на устройство пользователя (компьютер, ноутбук, планшет, смартфон, и пр.), чтобы облегчить навигацию по сайту и вести статистику. Пользователь может отключить куки (Cookies), выбрав этот пункт в настройках своего браузера.

 

Кукі-файли сайту locator.ua

Кукі, cookie і яке відношення вони мають до Вас

Наш веб-сайт використовує файли кукі (англ. cookie, далі за текстом – «кукі»), як це робиться майже на всіх веб-сайтах, щоб допомогти нам надати вам найкраще обслуговування. Кукі (cookie) - це маленькі текстові файли, які розміщуються на вашому комп'ютері або на мобільному телефоні під час перегляду веб-сайтів (у т.ч.Locator.ua).

Наші файли cookie мають такі завдання:

  • допомага нашому Сайту працювати так, як Ви очікуєте
  • пропонувати безкоштовні послуги / контент (завдяки рекламі)
  • покращити швидкість та безпеку сайту
  • дозволити Вам ділитись сторінками з соціальними мережами, такими як Facebook
  • постійно вдосконалювати наш веб-сайт для вас
  • зробить наш маркетинг ефективнішим (а значить – запропонувати послуги за найкращою ціною, без необов’язкових втрат)

Ми не використовуємо файли cookie для:

  • збирання будь-якої особистої інформації (без вашого дозволу)
  • збирання будь-якої конфіденційної інформації (без вашого дозволу)
  • передачі особисті дані третім особам
  • виплати нам будь-яких комісійних винагород з будь-яких продажів
Ви можете дізнатись більше про всі кукі, які ми використовуємо нижче.

Надання нам дозволу на використання файлів кукі

Якщо налаштування вашого програмного забезпечення, яке ви використовуєте для перегляду цього веб-сайту (вашого веб-переглядача), налаштовані на прийом файлів cookie, ми приймаємо це до уваги і вважаємо, що ви погоджуєтесь із цим. Якщо ви хочете видалити або не використовувати файли кукі з нашого сайту, ви можете дізнатись, як це зробити нижче, але це, швидше за все, означає, що наш сайт не буде працювати, як ви очікуєте.

Докладніше про наші файли cookie

Власні кукі Locator.ua

Ми використовуємо файли cookie для роботи нашого веб-сайту у правильним чином. Не існує способу запобігти встановленню цих файлів, окрім як не використовувати наш сайт. Кукі соціальних мереж.

Завдяки кукі файлам соціальних мереж, ви можете легко поділитися нашим вмістом у соціальних мережах на зразок Facebook і Twitter, для чого ми включили кнопки поширення на нашому сайті.

Кукі анонімної статистики відвідувань

Ми використовуємо файли cookie для складання статистики відвідувачів, наприклад, скільки людей відвідали наш веб-сайт; який тип технології вони використовують (наприклад, Mac або Windows, що допомагає визначити, коли наш сайт не працює, як це потрібно для певних технологій); скільки часу відвідувачі витрачають на нашому сайті; яку сторінку вони переглядають тощо. Це допомагає нам постійно вдосконалювати наш веб-сайт. Ці програми також розповідають нам, як люди потрапили на наш сайт (наприклад, з пошукової системи) і чи були вони тут раніше, допомагаючи нам економити більше коштів для розробки наших послуг замість маркетингових витрат.

При цьому, нам НЕ передається жодної інформації персонального характеру до тих пір, поки Користувач сам її не надав.

Ми використовуємо такі інструменти статистики:
Google Analytics

Рекламні кукі

Cookie-файли широко використовуються в інтернет-рекламі. Ми та/або рекламодавці або наші рекламні партнери не можуть отримати особисту інформацію від цих кукі-файлів.

Вимкнення файлів cookie

Зазвичай ви можете вимкнути файли cookie, налаштувавши параметри веб-переглядача, щоб не приймати кукі-файли (дізнатись про це можна більше на офіційному сайті Вашого веб-переглядача). Однак це, ймовірно, обмежить функціональність нашої та значної частини інших веб-сайтів, оскільки файли cookie є стандартною частиною більшості сучасних веб-сайтів.