З кожним роком зростає популярність вегетаріанства. Багато людей відмовляються від вживання м’яса та продуктів тваринного походження за особистими чи релігійними переконаннями, станом здоров’я тощо.
Український виробник на основі успішного досвіду зарубіжних партнерів та з використанням інноваційних технологій створив перше в Україні рослинне м’ясо. З нього можна приготувати різноманітні страви для веганів і не тільки для них, при цьому продається в зручній упаковці та в замороженому вигляді.
Інгредієнти веганського м’яса
За смаковими якостями та структурою рослинне м’ясо нагадує тваринне. Це і було головною метою створення цього унікального продукту. Його основні переваги:
- натуральність;
- екологічна безпека;
- відсутність шкідливих добавок (антибіотиків та подібних);
- прості способи приготування;
- цінність 270 ккал;
- збагачений склад вітамінно-мінеральним комплексом, залізом, цинком та ін.
До складу веганського продукту входять лише натуральні інгредієнти – соєвий білок, вода, олія соняшника та кокосу, дріжджі, сіль та природні ароматизатори, сік буряку, протеїн конопель, сушені подрібнені приправи, вітамінний комплекс та ін.
Сік буряка надає рослинному фаршу характерного рожевого відтінку, як у тваринного, тому воно і зовні на нього схоже. У 100 г міститься 16 г білка, а це головний будівельний елемент в організмі будь-якої людини, який потрібен їй щодня.
Рослинне м’ясо спеціально збагачене такими корисними елементами, як залізо, цинк, вітаміни групи В, кальцій з метою перекрити дефіцит цих речовин, коли людина не вживає звичайне м’ясо та тваринні жири.
У такому унікальному продукті міститься багато клітковини, вітамінів та мінералів, рослинних олій та білка. В основі білок рослинного походження, а сам процес виробництва можна умовно поділити на два етапи.
Застосування сучасного високотехнологічного обладнання, якісної сировини з дотриманням стандартів та вимог харчової галузі дають змогу отримати безпечний натуральний продукт – веганське рослинне м’ясо.
Як виготовляють рослинне м’ясо?
На сайті українського виробника веганського м’яса https://Eat-Me-At.com/uk представлена докладна інформація про те, як і з чого його роблять, користь та рецепти цікавих страв на будь-який смак.
Це на 100% натуральний та екологічно безпечний продукт, без холестерину та антибіотиків. Для його створення не потрібні великі виробничі потужності, відсутні шкідливі викиди в атмосферу, і не потрібне вирощування свиней та корів.
Для того щоб зробити рослинне м’ясо не потрібні великі території, запаси води та зернового корму, як для вирощування рогатої худоби. Тому виробництво веганського продукту є екологічно безпечним для навколишнього середовища. Треба хоч раз спробувати його, якщо не має протипоказань до складу продукту.
Свежие комментарии