Locator Київ Центр лазерної епіляціїСолом'янський район Центр лазерної епіляції Солом'янський район Київ

Центр лазерної епіляції у Солом'янському районі у Києві

6
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Салон краси Міко

    вулиця Академіка Янгеля, тел. 0 (44) 456-31... показати
    вулиця Академіка Янгеля, 4, тел. +380(44)456-31-01 детальніше
    Затишна атмосфера, ввічливий персонал, якісні послуги і в той самий час приємні ціни вигідно відрізняють наш салон. Постійні клієнти отримують картку Клієнта зі знижкою. Поряд з салоном є місце...
  • Лазерхауз 6 філій у Київ

    вулиця Металістів, тел. 0 (93) 177-16... показати
    вулиця Металістів, 35/15, тел. +380(93)177-16-11 детальніше
    Центр лазерної епіляції Лазерхауз знаходиться у Києві, вулиця Металістів. Також у цієї організації є ще 6 філій. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 21:00.
  • N1 Laser

    вулиця Солом'янська, тел. 0 (68) 558-96... показати
    вулиця Солом\'янська, 20в, тел. +380(68)558-96-62 детальніше
    Студія лазерноі епіляціі Епіляція діодним лазером GRAND PRIME з довжиною хвилі 810 нм заснована на дії вибіркового випромінювання, що дозволяє регулювати інтенсивність та тривалість впливу лазерних...
  • Jazz

    Солом'янський район, вулиця Народного Ополчення, тел. 0 (44) 569-18... показати
    Солом'янський район, вулиця Народного Ополчення, 7, тел. +380(44)569-18-79 детальніше
    Центр лазерної епіляції Jazz знаходиться у Києві, вулиця Народного Ополчення. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 20:00.
  • Brilace

    проспект Повітрофлотський, тел. 0 (44) 248-18... показати
    проспект Повітрофлотський, 52, тел. +380(44)248-18-42 детальніше
    Центр лазерної епіляції Brilace знаходиться у Києві, проспект Повітрофлотський. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 21:00.
  • Салон-парикмахерская Соло

    вулиця Авіаконструктора Антонова, тел. 0 (44) 248-43... показати
    вулиця Авіаконструктора Антонова, 7, тел. +380(44)248-43-89 детальніше
    Центр лазерної епіляції Салон-парикмахерская Соло знаходиться у Києві, вулиця Авіаконструктора Антонова. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 20:00.

Коротко про центр лазерної епіляції у Солом'янському районі у Києві

На цій сторінці зібрані центр лазерної епіляції, розташовані у Солом'янському районі у Києві. . Locator відомо про шість центр лазерної епіляції поряд з цим місцем серед яких Салон краси Міко, Лазерхауз, N1 Laser та інші , які розташовані на вул. Академіка Янгеля, вул. Металістів, вул. Солом'янська і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці центр лазерної епіляції.

  • Чи є і скільки Центр лазерної епіляції працюють у Солом'янському районі у Києві?

    Так, у Солом'янському районі у Києві є Центр лазерної епіляції. За даним Locator тут ведуть діяльність 6 Центр лазерної епіляції.

  • Які Центр лазерної епіляції найкращі у Солом'янському районі у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Центр лазерної епіляції у Солом'янському районі у Києві: Салон краси Міко, Лазерхауз, N1 Laser.

  • Де знаходиться найближчі від мене Центр лазерної епіляції у Солом'янському районі у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Центр лазерної епіляції, перейдіть на сторінку Центр лазерної епіляції у Солом'янському районі у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Центр лазерної епіляції у Солом'янському районі у Києві?

    Ціни на послуги Центр лазерної епіляції залежать від конкретної послуги і Центр лазерної епіляції. Locator.ua дає можливість всім Центр лазерної епіляції вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Центр лазерної епіляції.

  • Послугами яких Центр лазерної епіляції у Солом'янському районі у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Центр лазерної епіляції, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Салон краси Міко, Лазерхауз, N1 Laser.

  • Як зв'язатись з цими Центр лазерної епіляції?

    Контакти для зв'язку з цими Центр лазерної епіляції ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Центр лазерної епіляції у Солом'янському районі у Києві поряд

Центр лазерної епіляції у Києві

Центр лазерної епіляції за районами Києва:

Центр лазерної епіляції за близькістю до метро:

Академмістечко, Арсенальна, Васильківська, Вирлиця, Виставковий центр, Героїв Дніпра, Голосіївська, Дарниця, Деміївська, Житомирська, Золоті ворота, Іподром, Кловська, Либідська, Лівобережна, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Мінська, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Поштова площа, Тараса Шевченка, Театральна, Університет, Харківська, Хрещатик, Шулявська

Більше популярних послуг у рубриці:

нарощування вій, манікюр, корекція брів, нігті, чоловічі стрижки, фотоепіляція, корекція фігури, африканські косички - афроплетіння, ліфтинг тіла, колорування, стрижка, стрижка гарячими ножицями, очищення шкіри, дитячий перукар, масаж, тонування волосся, лікування волосся, макіяж, французькі косички, біо-завивка волосся, послуги косметолога, дитяча стрижка, святкова/весільна укладка, депіляція, ін'єкційні процедури, хімічна завивка волосся, укладка волосся, випрямлення волосся, антицелюлітне обгортання, цукрова депіляція