Тенісні корти у Печерському районі у Києві

3
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Первая Украинская академия тенниса Юта

    вулиця Михайла Драгомирова, тел. 0 (44) 596-28... показати
    вулиця Михайла Драгомирова, 7а, тел. +380(44)596-28-28 детальніше
    Тенісні корти Первая Украинская академия тенниса Юта знаходиться у Києві, вулиця Михайла Драгомирова. Сьогодні ця організація працює за графіком з 07:00 до 22:00.
  • Теннисный клуб Маэстро-Спорт

    вулиця Болсуновська, тел. 0 (67) 231-45... показати
    вулиця Болсуновська, 31/37, тел. +380(67)231-45-95 детальніше
    Тенісні корти Теннисный клуб Маэстро-Спорт знаходиться у Києві, вулиця Болсуновська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 07:00 до 22:00.
  • Теннисные корты при футбольном клубе Динамо Киев

    вулиця Михайла Грушевського, тел. 0 (44) 278-05... показати
    вулиця Михайла Грушевського, 1б, тел. +380(44)278-05-31 детальніше
    Тенісні корти Теннисные корты при футбольном клубе Динамо Киев знаходиться у Києві, вулиця Михайла Грушевського. Сьогодні ця організація працює за графіком з 07:00 до 21:00.

Коротко про тенісні корти у Печерському районі у Києві

На цій сторінці зібрані тенісні корти, розташовані у Печерському районі у Києві. . Locator відомо про три тенісні корти поряд з цим місцем серед яких Первая Украинская академия тенниса Юта, Теннисный клуб Маэстро-Спорт, Теннисные корты при футбольном клубе Динамо Киев , які розташовані на вул. Михайла Драгомирова, вул. Болсуновська, вул. Михайла Грушевського. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці тенісні корти.

  • Чи є і скільки Тенісні корти працюють у Печерському районі у Києві?

    Так, у Печерському районі у Києві є Тенісні корти. За даним Locator тут ведуть діяльність 3 Тенісні корти.

  • Які Тенісні корти найкращі у Печерському районі у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Тенісні корти у Печерському районі у Києві: Первая Украинская академия тенниса Юта, Теннисный клуб Маэстро-Спорт, Теннисные корты при футбольном клубе Динамо Киев.

  • Де знаходиться найближчі від мене Тенісні корти у Печерському районі у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Тенісні корти, перейдіть на сторінку Тенісні корти у Печерському районі у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Тенісні корти у Печерському районі у Києві?

    Ціни на послуги Тенісні корти залежать від конкретної послуги і Тенісні корти. Locator.ua дає можливість всім Тенісні корти вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Тенісні корти.

  • Послугами яких Тенісні корти у Печерському районі у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Тенісні корти, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Первая Украинская академия тенниса Юта, Теннисный клуб Маэстро-Спорт, Теннисные корты при футбольном клубе Динамо Киев.

  • Як зв'язатись з цими Тенісні корти?

    Контакти для зв'язку з цими Тенісні корти ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Тенісні корти у Печерському районі у Києві поряд

за станціями метро поряд:

Тенісні корти у Києві

Тенісні корти за районами Києва:

Тенісні корти за близькістю до метро:

Берестейська, Вокзальна, Дарниця, Дружби Народів, Іподром, Лівобережна, Мінська, Нивки, Оболонь, Позняки, Святошино, Тараса Шевченка, Харківська, Чернігівська, Шулявська