• PRO

    Ательє "Пані Мода"

    вулиця Петра Калнишевського, тел. 0 (97) 599-24... показати
    вулиця Петра Калнишевського, 7, тел. +380(97)599-24-63, +380(95)509-25-41 детальніше
    Від компанії Ательє" Пані Мода Плоскошовна Розпошивальні машина. Вона робить акуратну еластичну строчку, яка деформує виріб і може розтягуватися в довжину. Класичні швейні апарати погано...

Коротко про ательє з пошиву одягу у Оболонському районі у Києві

На цій сторінці зібрані ательє з пошиву одягу, розташовані у Оболонському районі у Києві. . Locator відомо про одна ательє з пошиву одягу поряд з цим місцем серед яких Ательє "Пані Мода" , який розташований на вул. Петра Калнишевського. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці ательє з пошиву одягу.

  • Чи є і скільки Ательє з пошиву одягу працюють у Оболонському районі у Києві?

    Так, у Оболонському районі у Києві є Ательє з пошиву одягу. За даним Locator тут ведуть діяльність 1 Ательє з пошиву одягу.

  • Які Ательє з пошиву одягу найкращі у Оболонському районі у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Ательє з пошиву одягу у Оболонському районі у Києві: Ательє "Пані Мода".

  • Де знаходиться найближчі від мене Ательє з пошиву одягу у Оболонському районі у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Ательє з пошиву одягу, перейдіть на сторінку Ательє з пошиву одягу у Оболонському районі у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Ательє з пошиву одягу у Оболонському районі у Києві?

    Ціни на послуги Ательє з пошиву одягу залежать від конкретної послуги і Ательє з пошиву одягу. Locator.ua дає можливість всім Ательє з пошиву одягу вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Ательє з пошиву одягу.

  • Послугами яких Ательє з пошиву одягу у Оболонському районі у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Ательє з пошиву одягу, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Ательє "Пані Мода".

  • Як зв'язатись з цими Ательє з пошиву одягу?

    Контакти для зв'язку з цими Ательє з пошиву одягу ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Ательє з пошиву одягу у Оболонському районі у Києві поряд

за станціями метро поряд:

    Ательє з пошиву одягу у Києві

    Ательє з пошиву одягу за районами Києва:

    Ательє з пошиву одягу за близькістю до метро:

    Академмістечко, Васильківська, Контрактова площа, Лівобережна, Лук'янівська, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Політехнічний інститут, Поштова площа, Тараса Шевченка, Харківська, Шулявська

    Більше популярних послуг у рубриці:

    пошиття одягу, хімчистка штор, вкорочення/підшив брюк, фарбування взуття, прокат дитячих костюмів, ремонт взуття, пошив юбок, зшиття вишитих сорочок, встановлення/заміна замків на одязі, хімчистка, ремонт хутряних виробів, пошив брюк, швачка, послуги швачки, пошиття одягу з текстилю, хімчистка текстилю, ремонт шкіряних виробів, пошив костюмів, підгонка одягу по фігурі, перешиття одягу, чистка штор, ремонт одягу, пошиття суконь, встановлення кнопок на одяг, пошиття одягу з трикотажу, хімчистка шкіри і замші, дизайн одягу, пошиття спецодягу на замовлення, чистка килимів, установка металофурнітури, прокат карнавальних костюмів