Locator Київ Курси та майстер-класи метро Чернігівська Курси та майстер-класи метро Чернігівська Київ

Курси та майстер-класи поряд метро Чернігівська у Києві

6
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Школа Оксани ЛУЦАЙ

    вулиця Юрія Поправки, тел. 0 (63) 570-50... показати
    вулиця Юрія Поправки, 14, тел. +380(63)570-50-53 детальніше
    Ми Школа педикюру "School Lutsai" Проводимо базові курси: Апаратний педикюр з основами подології. Підвищення кваліфікації: «Протезування нігтьової пластини»; Техніки Ортоніксіі (BS...
  • Курсы рукоделия Клубок

    метро Чернігівська, вулиця Пожарського, тел. 0 (44) 237-65... показати
    метро Чернігівська, вулиця Пожарського, 6, тел. +380(44)237-65-60 детальніше
    Курси та майстер-класи Курсы рукоделия Клубок знаходиться у Києві, вулиця Пожарського. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 19:00.
  • Художественная студия Fuza

    метро Чернігівська, вулиця Гната Хоткевича, тел. 0 (96) 896-04... показати
    метро Чернігівська, вулиця Гната Хоткевича, 12, тел. +380(96)896-04-79 детальніше
    Курси та майстер-класи Художественная студия Fuza знаходиться у Києві, вулиця Гната Хоткевича. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 21:00.
  • Академии кроя УниМеКС - представительство Киев Левобережный

    метро Чернігівська, вулиця Якова Гніздовського, тел. 0 (44) 332-45... показати
    метро Чернігівська, вулиця Якова Гніздовського, 1б, тел. +380(44)332-45-22 детальніше
    Курси та майстер-класи Академии кроя УниМеКС - представительство Киев Левобережный знаходиться у Києві, вулиця Якова Гніздовського. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 18:00.
  • Ателье Болеро

    бульвар Верховної Ради, тел. 0 (44) 573-30... показати
    бульвар Верховної Ради, 34, тел. +380(44)573-30-26 детальніше
    Курси та майстер-класи Ателье Болеро знаходиться у Києві, бульвар Верховної Ради. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 19:00.
  • Вторые киевские курсы иностранных языков

    вулиця Мілютенка, тел. 0 (44) 360-69... показати
    вулиця Мілютенка, 5, тел. +380(44)360-69-08 детальніше
    Курси та майстер-класи Вторые киевские курсы иностранных языков знаходиться у Києві, вулиця Мілютенка. Сьогодні ця організація працює за графіком з 16:00 до 21:00.

Коротко про курси та майстер-класи поряд метро Чернігівська

На цій сторінці зібрані курси та майстер-класи, розташовані поряд метро Чернігівська у Києві. . Locator відомо про шість курси та майстер-класи поряд з цим місцем серед яких Школа Оксани ЛУЦАЙ, Курсы рукоделия Клубок, Художественная студия Fuza та інші , які розташовані на вул. Юрія Поправки, вул. Пожарського, вул. Гната Хоткевича і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці курси та майстер-класи.

  • Чи є і скільки Курси та майстер-класи працюють поряд метро Чернігівська у Києві?

    Так, поряд метро Чернігівська у Києві є Курси та майстер-класи. За даним Locator тут ведуть діяльність 6 Курси та майстер-класи.

  • Які Курси та майстер-класи найкращі поряд метро Чернігівська у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Курси та майстер-класи поряд метро Чернігівська у Києві: Школа Оксани ЛУЦАЙ, Курсы рукоделия Клубок, Художественная студия Fuza.

  • Де знаходиться найближчі від мене Курси та майстер-класи поряд метро Чернігівська у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Курси та майстер-класи, перейдіть на сторінку Курси та майстер-класи поряд метро Чернігівська у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Курси та майстер-класи поряд метро Чернігівська у Києві?

    Ціни на послуги Курси та майстер-класи залежать від конкретної послуги і Курси та майстер-класи. Locator.ua дає можливість всім Курси та майстер-класи вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Курси та майстер-класи.

  • Послугами яких Курси та майстер-класи поряд метро Чернігівська у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Курси та майстер-класи, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Школа Оксани ЛУЦАЙ, Курсы рукоделия Клубок, Художественная студия Fuza.

  • Як зв'язатись з цими Курси та майстер-класи?

    Контакти для зв'язку з цими Курси та майстер-класи ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Курси та майстер-класи поряд метро Чернігівська у Києві поряд

за станціями метро поряд:

Курси та майстер-класи у Києві

Курси та майстер-класи за районами Києва:

Курси та майстер-класи за близькістю до метро:

Академмістечко, Арсенальна, Берестейська, Бориспільська, Васильківська, Видубичі, Вирлиця, Вокзальна, Дарниця, Деміївська, Дорогожичі, Дружби Народів, Житомирська, Золоті ворота, Кловська, Контрактова площа, Либідська, Лівобережна, Лісова, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Мінська, Нивки, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Політехнічний інститут, Почайна, Поштова площа, Святошино, Славутич, Тараса Шевченка, Театральна, Теремки, Університет, Харківська, Хрещатик, Чернігівська, Шулявська

Більше популярних послуг у рубриці:

протезування нігтів, комп'ютерна діагностика стоп, манікюр, аугментація губ, безоперационная корекція врослих нігтів, комбінована чистка обличчя, косметолог, ультразвукова чистка обличчя, обробка пальців ніг, біоревіталізація, жіночій педикюр, нігті, обробка тріщин на п'ятах, обробка шкіри на стопі, мезотерапія волосся, встановлення титанової нитки, пілінг обличчя, видалення околоногтевих мозолів, подолог, ботолоусін, видалення стрижневий мозолі, карбоксітерапія, продаж косметики, догляд за обличчям, протигрибкова терапія, видалення піднігтьових мозолів