Locator Київ Спортивні клуби, секції метро Хрещатик Спортивні клуби, секції метро Хрещатик Київ

Спортивні клуби, секції поряд метро Хрещатик у Києві

4
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Спортивный клуб Capoeira Rabo de Arraia

    метро Хрещатик, вулиця Ольгинська, тел. 0 (44) 469-52... показати
    метро Хрещатик, вулиця Ольгинська, 2/4, тел. +380(44)469-52-90 детальніше
    Спортивні клуби, секції Спортивный клуб Capoeira Rabo de Arraia знаходиться у Києві, вулиця Ольгинська.
  • Шахматный кружок

    метро Хрещатик, вулиця Круглоуніверситетська, тел. 0 (50) 772-29... показати
    метро Хрещатик, вулиця Круглоуніверситетська, 9, тел. +380(50)772-29-56 детальніше
    Спортивні клуби, секції Шахматный кружок знаходиться у Києві, вулиця Круглоуніверситетська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 14:00 до 18:30.
  • Капоэйра Сензала

    вулиця Круглоуніверситетська, тел. 0 (63) 142-71... показати
    вулиця Круглоуніверситетська, 9, тел. +380(63)142-71-71 детальніше
    Спортивні клуби, секції Капоэйра Сензала знаходиться у Києві, вулиця Круглоуніверситетська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 14:00 до 22:00.
  • Спортивный клуб Brazilian jiu-jitsu

    вулиця Ольгинська, тел. 0 (44) 469-52... показати
    вулиця Ольгинська, 2/4, тел. +380(44)469-52-90 детальніше
    Спортивні клуби, секції Спортивный клуб Brazilian jiu-jitsu знаходиться у Києві, вулиця Ольгинська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 20:00 до 22:00.

Коротко про спортивні клуби, секції поряд метро Хрещатик

На цій сторінці зібрані спортивні клуби, секції, розташовані поряд метро Хрещатик у Києві. . Locator відомо про чотири спортивні клуби, секції поряд з цим місцем серед яких Спортивный клуб Capoeira Rabo de Arraia, Шахматный кружок, Капоэйра Сензала та інші , які розташовані на вул. Ольгинська, вул. Круглоуніверситетська і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці спортивні клуби, секції.

  • Чи є і скільки Спортивні клуби, секції працюють поряд метро Хрещатик у Києві?

    Так, поряд метро Хрещатик у Києві є Спортивні клуби, секції. За даним Locator тут ведуть діяльність 4 Спортивні клуби, секції.

  • Які Спортивні клуби, секції найкращі поряд метро Хрещатик у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Спортивні клуби, секції поряд метро Хрещатик у Києві: Спортивный клуб Capoeira Rabo de Arraia, Шахматный кружок, Капоэйра Сензала.

  • Де знаходиться найближчі від мене Спортивні клуби, секції поряд метро Хрещатик у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Спортивні клуби, секції, перейдіть на сторінку Спортивні клуби, секції поряд метро Хрещатик у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Спортивні клуби, секції поряд метро Хрещатик у Києві?

    Ціни на послуги Спортивні клуби, секції залежать від конкретної послуги і Спортивні клуби, секції. Locator.ua дає можливість всім Спортивні клуби, секції вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Спортивні клуби, секції.

  • Послугами яких Спортивні клуби, секції поряд метро Хрещатик у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Спортивні клуби, секції, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Спортивный клуб Capoeira Rabo de Arraia, Шахматный кружок, Капоэйра Сензала.

  • Як зв'язатись з цими Спортивні клуби, секції?

    Контакти для зв'язку з цими Спортивні клуби, секції ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Спортивні клуби, секції поряд метро Хрещатик у Києві поряд

за районами поряд:

Спортивні клуби, секції у Києві

Спортивні клуби, секції за районами Києва:

Спортивні клуби, секції за близькістю до метро:

Академмістечко, Арсенальна, Берестейська, Бориспільська, Васильківська, Видубичі, Вирлиця, Виставковий центр, Вокзальна, Героїв Дніпра, Голосіївська, Дарниця, Деміївська, Дорогожичі, Дружби Народів, Житомирська, Золоті ворота, Іподром, Кловська, Контрактова площа, Либідська, Лівобережна, Лісова, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Мінська, Нивки, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Почайна, Поштова площа, Святошино, Сирець, Тараса Шевченка, Театральна, Теремки, Університет, Харківська, Хрещатик, Червоний хутір, Чернігівська, Шулявська