Locator Київ Салони краси Студії нарощування волосся метро Харківська Студії нарощування волосся метро Харківська Київ

Студії нарощування волосся поряд метро Харківська у Києві

6
  • PRO

    реклама Салон краси Ma Cherie

     7 км від метро Харківська

    Дніпровський район, тел. 0 (50) 410-77... показати
    вулиця Воскресенська, 12а, тел. +380(50)410-77-33 детальніше
    В арсеналі наших майстрів тільки кращі світові розробки, методики, новітні апарати. Фахівці постійно стежать за розвитком індустрії краси, в курсі новинок і модних тенденцій.Тому ви можете бути...
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Beauty Factory

    вулиця Вишняківська, тел. 0 (95) 006-40... показати
    вулиця Вишняківська, 4, тел. +380(95)006-40-49 детальніше
    Студії нарощування волосся Beauty Factory знаходиться у Києві, вулиця Вишняківська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 22:00.
  • Салон краси Позитив

    проспект Миколи Бажана, тел. 0 (44) 451-86... показати
    проспект Миколи Бажана, 1м, тел. +380(44)451-86-08 детальніше
    Студії нарощування волосся Салон краси Позитив знаходиться у Києві, проспект Миколи Бажана. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 21:00.
  • Салон красоты и моды

    метро Харківська, вулиця Ревуцького, тел. 0 (44) 562-61... показати
    метро Харківська, вулиця Ревуцького, 31, тел. +380(44)562-61-70 детальніше
    Студії нарощування волосся Салон красоты и моды знаходиться у Києві, вулиця Ревуцького. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 20:00.
  • Центр эстетики Ателье Красоты

    проспект Миколи Бажана, тел. 0 (44) 227-50... показати
    проспект Миколи Бажана, 24/1, тел. +380(44)227-50-77 детальніше
    Студії нарощування волосся Центр эстетики Ателье Красоты знаходиться у Києві, проспект Миколи Бажана. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 21:00.
  • Салон краси Позитив

    проспект Миколи Бажана, тел. 0 (44) 451-86... показати
    проспект Миколи Бажана, 1м, тел. +380(44)451-86-08 детальніше
    Студії нарощування волосся Салон краси Позитив знаходиться у Києві, проспект Миколи Бажана.
  • Парикмахерская Сакура

    вулиця Ревуцького, тел. 0 (97) 891-90... показати
    вулиця Ревуцького, 42а, тел. +380(97)891-90-86 детальніше
    Студії нарощування волосся Парикмахерская Сакура знаходиться у Києві, вулиця Ревуцького. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:00 до 21:00.

Коротко про студії нарощування волосся поряд метро Харківська

На цій сторінці зібрані студії нарощування волосся, розташовані поряд метро Харківська у Києві. . Locator відомо про шість студії нарощування волосся поряд з цим місцем серед яких Beauty Factory, Салон краси Позитив, Салон красоты и моды та інші , які розташовані на вул. Вишняківська, пр. Миколи Бажана, вул. Ревуцького і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці студії нарощування волосся.

  • Чи є і скільки Студії нарощування волосся працюють поряд метро Харківська у Києві?

    Так, поряд метро Харківська у Києві є Студії нарощування волосся. За даним Locator тут ведуть діяльність 6 Студії нарощування волосся.

  • Які Студії нарощування волосся найкращі поряд метро Харківська у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Студії нарощування волосся поряд метро Харківська у Києві: Beauty Factory, Салон краси Позитив, Салон красоты и моды.

  • Де знаходиться найближчі від мене Студії нарощування волосся поряд метро Харківська у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Студії нарощування волосся, перейдіть на сторінку Студії нарощування волосся поряд метро Харківська у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Студії нарощування волосся поряд метро Харківська у Києві?

    Ціни на послуги Студії нарощування волосся залежать від конкретної послуги і Студії нарощування волосся. Locator.ua дає можливість всім Студії нарощування волосся вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Студії нарощування волосся.

  • Послугами яких Студії нарощування волосся поряд метро Харківська у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Студії нарощування волосся, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Beauty Factory, Салон краси Позитив, Салон красоты и моды.

  • Як зв'язатись з цими Студії нарощування волосся?

    Контакти для зв'язку з цими Студії нарощування волосся ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Студії нарощування волосся поряд метро Харківська у Києві поряд

за станціями метро поряд:

Студії нарощування волосся у Києві

Студії нарощування волосся за районами Києва:

Студії нарощування волосся за близькістю до метро:

Академмістечко, Арсенальна, Берестейська, Васильківська, Вирлиця, Виставковий центр, Вокзальна, Героїв Дніпра, Голосіївська, Дарниця, Деміївська, Дружби Народів, Житомирська, Золоті ворота, Іподром, Кловська, Контрактова площа, Либідська, Лівобережна, Лісова, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Мінська, Нивки, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Політехнічний інститут, Почайна, Тараса Шевченка, Театральна, Харківська, Хрещатик, Чернігівська, Шулявська

Більше популярних послуг у рубриці:

макіяж, стрижка, тонування волосся, нарощування вій, укладка волосся, фарбування волосся, стрижка жіноча, нарощування волосся, епіляція, дитячий перукар, депіляція, випрямлення волосся, корекція брів, чоловічі стрижки, догляд за обличчям, ін'єкційні процедури, колорування, дитяча стрижка, святкова/весільна укладка, біохімія, хімічна завивка волосся, біо-випрямлення волосся, біо-завивка волосся, нарощування нігтів, лікування волосся, очищення шкіри, anti-age процедури, воскова депіляція, локони/керли, брондування волосся