Locator Київ Студії нарощування вій метро Університет Студії нарощування вій метро Університет Київ

Студії нарощування вій поряд метро Університет у Києві

2
  • PRO

    реклама Салон краси Ma Cherie

     10 км від метро Університет

    Дніпровський район, тел. 0 (50) 410-77... показати
    вулиця Воскресенська, 12а, тел. +380(50)410-77-33 детальніше
    В арсеналі наших майстрів тільки кращі світові розробки, методики, новітні апарати. Фахівці постійно стежать за розвитком індустрії краси, в курсі новинок і модних тенденцій.Тому ви можете бути...
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • КосмоКабинет

    вулиця Івана Франка, тел. 0 (67) 380-57... показати
    вулиця Івана Франка, 27/31, тел. +380(67)380-57-70 детальніше
    Студії нарощування вій КосмоКабинет знаходиться у Києві, вулиця Івана Франка. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 20:00.
  • метро Університет, вулиця Богдана Хмельницького, тел. 0 (97) 971-51... показати
    метро Університет, вулиця Богдана Хмельницького, 19/21а, тел. +380(97)971-51-51 детальніше
    Студії нарощування вій PIED-DE-POULE знаходиться у Києві, вулиця Богдана Хмельницького. Також у цієї організації є ще 1 філій. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 21:00.

Коротко про студії нарощування вій поряд метро Університет

На цій сторінці зібрані студії нарощування вій, розташовані поряд метро Університет у Києві. . Locator відомо про дві студії нарощування вій поряд з цим місцем серед яких КосмоКабинет, PIED-DE-POULE , які розташовані на вул. Івана Франка, вул. Богдана Хмельницького. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці студії нарощування вій.

  • Чи є і скільки Студії нарощування вій працюють поряд метро Університет у Києві?

    Так, поряд метро Університет у Києві є Студії нарощування вій. За даним Locator тут ведуть діяльність 2 Студії нарощування вій.

  • Які Студії нарощування вій найкращі поряд метро Університет у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Студії нарощування вій поряд метро Університет у Києві: КосмоКабинет, PIED-DE-POULE.

  • Де знаходиться найближчі від мене Студії нарощування вій поряд метро Університет у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Студії нарощування вій, перейдіть на сторінку Студії нарощування вій поряд метро Університет у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Студії нарощування вій поряд метро Університет у Києві?

    Ціни на послуги Студії нарощування вій залежать від конкретної послуги і Студії нарощування вій. Locator.ua дає можливість всім Студії нарощування вій вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Студії нарощування вій.

  • Послугами яких Студії нарощування вій поряд метро Університет у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Студії нарощування вій, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: КосмоКабинет, PIED-DE-POULE.

  • Як зв'язатись з цими Студії нарощування вій?

    Контакти для зв'язку з цими Студії нарощування вій ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Студії нарощування вій поряд метро Університет у Києві поряд

Студії нарощування вій у Києві

Студії нарощування вій за районами Києва:

Студії нарощування вій за близькістю до метро:

Академмістечко, Арсенальна, Берестейська, Васильківська, Вирлиця, Виставковий центр, Вокзальна, Героїв Дніпра, Голосіївська, Дарниця, Деміївська, Дорогожичі, Дружби Народів, Житомирська, Золоті ворота, Іподром, Кловська, Контрактова площа, Либідська, Лівобережна, Лісова, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Мінська, Нивки, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Політехнічний інститут, Почайна, Поштова площа, Святошино, Тараса Шевченка, Театральна, Теремки, Університет, Харківська, Хрещатик, Чернігівська, Шулявська

Більше популярних послуг у рубриці:

естетична косметологія, очищення шкіри, жіночій педикюр, апаратна косметологія, нарощування нігтів, епіляція, манікюр, послуги косметолога, нігті