Locator Київ Сервісний центр Ремонт планшетів і ноутбуків метро Університет Ремонт планшетів і ноутбуків метро Університет Київ

Ремонт планшетів і ноутбуків поряд метро Університет у Києві

9
  • PRO

    реклама Сервісний центр МайстерФон еще 2 адреса

     3.6 км від метро Університет

    Шевченківський район, тел. 0 (67) 218-77... показати
    проспект Берестейський, 33/1, тел. +380(67)218-77-98 Viber детальніше
    Відділення мережі сервісних центрів біля метро Політехнічний інститут. Сервіс центр спеціалізується на складних ремонтах мобільних телефонів та планшетів: Samsung, Xiaomi, iPhone,Huawei, OnePlus,...
  • PRO

    реклама Сервісний центр МайстерФон еще 2 адреса

     11 км від метро Університет

    Дніпровський район, тел. 0 (93) 756-13... показати
    вулиця Гетьмана Павла Полуботко, 7а, тел. +380(93)756-13-22 Viber детальніше
    Відділення мережі сервісних центрів Майстерфон в Дніпровському районі біля метро Дарниця ...
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • вулиця Богдана Хмельницького, тел. 0 (93) 177-55... показати
    вулиця Богдана Хмельницького, 27/1, тел. +380(93)177-55-72 детальніше
    HelloService – сервісний центр у Києві, який спеціалізується на ремонті техніки Apple і пристроїв Android. Тут ви зможете якісно відремонтувати свою техніку, навіть якщо здається, що нічим вже в цій..
  • Сервисный центр i7phone 1 філій у Київ

    вулиця Богдана Хмельницького, тел. 0 (63) 229-33... показати
    вулиця Богдана Хмельницького, 23б, тел. +380(63)229-33-86 детальніше
    Ремонт планшетів і ноутбуків Сервисный центр i7phone знаходиться у Києві, вулиця Богдана Хмельницького. Також у цієї організації є ще 1 філій. Сьогодні ця організація працює за графіком з 11:00 до..
  • Сервисный центр Just One Fix

    вулиця Симона Петлюри, тел. 0 (44) 235-24... показати
    вулиця Симона Петлюри, 6, тел. +380(44)235-24-23 детальніше
    Ремонт планшетів і ноутбуків Сервисный центр Just One Fix знаходиться у Києві, вулиця Симона Петлюри. Сьогодні ця організація працює за графіком з 11:00 до 16:00.
  • Сервисный центр НБ-сервис

    метро Університет, вулиця Пирогова, тел. 0 (44) 360-98... показати
    метро Університет, вулиця Пирогова, улица, тел. +380(44)360-98-43 детальніше
    Ремонт планшетів і ноутбуків Сервисный центр НБ-сервис знаходиться у Києві, вулиця Пирогова. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 15:00.
  • вулиця Богдана Хмельницького, тел. 0 (44) 300-29... показати
    вулиця Богдана Хмельницького, 27/1, тел. +380(44)300-29-72 детальніше
    Ремонт планшетів і ноутбуків iFix знаходиться у Києві, вулиця Богдана Хмельницького. Також у цієї організації є ще 14 філій. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 17:00.
  • Сервисный центр Tviy Service

    вулиця Пирогова, тел. 0 (63) 200-50... показати
    вулиця Пирогова, 5, тел. +380(63)200-50-60 детальніше
    Ремонт планшетів і ноутбуків Сервисный центр Tviy Service знаходиться у Києві, вулиця Пирогова. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 17:00.
  • Сервисный центр ТехноДоктор

    вулиця Пирогова, тел. 0 (44) 383-13... показати
    вулиця Пирогова, 2, тел. +380(44)383-13-58 детальніше
    Ремонт планшетів і ноутбуків Сервисный центр ТехноДоктор знаходиться у Києві, вулиця Пирогова. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 15:00.
  • Сервисный центр Royal Service

    вулиця Пирогова, тел. 0 (67) 684-73... показати
    вулиця Пирогова, 5, тел. +380(67)684-73-37 детальніше
    Ремонт планшетів і ноутбуків Сервисный центр Royal Service знаходиться у Києві, вулиця Пирогова. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 20:00.
  • Сервисный центр KievApple

    вулиця Михайла Коцюбинського, тел. 0 (63) 612-98... показати
    вулиця Михайла Коцюбинського, 4б, тел. +380(63)612-98-98 детальніше
    Ремонт планшетів і ноутбуків Сервисный центр KievApple знаходиться у Києві, вулиця Михайла Коцюбинського. Сьогодні ця організація працює за графіком з 11:00 до 18:00.

Коротко про ремонт планшетів і ноутбуків поряд метро Університет

На цій сторінці зібрані ремонт планшетів і ноутбуків, розташовані поряд метро Університет у Києві. . Locator відомо про дев'ять ремонт планшетів і ноутбуків поряд з цим місцем серед яких HelloService, Сервисный центр i7phone, Сервисный центр Just One Fix та інші , які розташовані на вул. Богдана Хмельницького, вул. Симона Петлюри і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці ремонт планшетів і ноутбуків.

  • Чи є і скільки Ремонт планшетів і ноутбуків працюють поряд метро Університет у Києві?

    Так, поряд метро Університет у Києві є Ремонт планшетів і ноутбуків. За даним Locator тут ведуть діяльність 9 Ремонт планшетів і ноутбуків.

  • Які Ремонт планшетів і ноутбуків найкращі поряд метро Університет у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Ремонт планшетів і ноутбуків поряд метро Університет у Києві: HelloService, Сервисный центр i7phone, Сервисный центр Just One Fix.

  • Де знаходиться найближчі від мене Ремонт планшетів і ноутбуків поряд метро Університет у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Ремонт планшетів і ноутбуків, перейдіть на сторінку Ремонт планшетів і ноутбуків поряд метро Університет у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Ремонт планшетів і ноутбуків поряд метро Університет у Києві?

    Ціни на послуги Ремонт планшетів і ноутбуків залежать від конкретної послуги і Ремонт планшетів і ноутбуків. Locator.ua дає можливість всім Ремонт планшетів і ноутбуків вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Ремонт планшетів і ноутбуків.

  • Послугами яких Ремонт планшетів і ноутбуків поряд метро Університет у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Ремонт планшетів і ноутбуків, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: HelloService, Сервисный центр i7phone, Сервисный центр Just One Fix.

  • Як зв'язатись з цими Ремонт планшетів і ноутбуків?

    Контакти для зв'язку з цими Ремонт планшетів і ноутбуків ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Ремонт планшетів і ноутбуків поряд метро Університет у Києві поряд

Ремонт планшетів і ноутбуків у Києві

Ремонт планшетів і ноутбуків за районами Києва:

Ремонт планшетів і ноутбуків за близькістю до метро:

Академмістечко, Арсенальна, Берестейська, Васильківська, Вирлиця, Виставковий центр, Вокзальна, Героїв Дніпра, Голосіївська, Дарниця, Деміївська, Дорогожичі, Дружби Народів, Золоті ворота, Іподром, Кловська, Контрактова площа, Либідська, Лівобережна, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Мінська, Нивки, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Політехнічний інститут, Почайна, Святошино, Сирець, Тараса Шевченка, Театральна, Теремки, Університет, Харківська, Хрещатик, Чернігівська, Шулявська

Більше популярних послуг у рубриці:

купити клавіатуру, заміна скла (тачскріна) Huawei, заміна скла (тачскріна) Apple Watch, заміна дисплея, діагностика мобільних телефонів/смартфонів, ремонт комп'ютерів, заміна батареї на MacBook Pro, заміна дисплея (екрана) телефону/смартфону, заміна скла (тачскріна) Lenovo, Заміна роз'єму USB, заміна дисплею (екрану) OnePlus, заміна клавіатури у ноутбуці, заміна сенсора, поклейка захисного скла на телефон, установка Windows, поклейка захисного скла на планшет, заміна дисплею (екрану, матриці) ноутбуків, заміна мікрофону телефона/смартфона, заміна батареї (акумулятора) телефону/смартфону, чистка телефону/смартфону від вологи, заміна мікросхеми Tristar/U2/контролера USB iPhone, ремонт моніторів, перепрошивка телефону/смартфорну, ремонт техніки Apple, техогляд ноутбуку з розбмранням, заміна скла (тачскріна) Samsung, заміна дисплею (екрану) Samsung, заміна дисплею (екрану) Meizu, заміна ремонт кнопки включення iPhone, заміна/ремонт поліфонічного динаміку iPhone