• target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Группа компаний Studentland

    метро Університет, вулиця Леонтовича, тел. 0 (44) 234-53... показати
    метро Університет, вулиця Леонтовича, 5, тел. +380(44)234-53-55 детальніше
    Курси іноземних мов Группа компаний Studentland знаходиться у Києві, вулиця Леонтовича. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 19:00.
  • Группа компаний Studentland 2 філій у Київ

    метро Університет, вулиця Пирогова, тел. 0 (95) 728-29... показати
    метро Університет, вулиця Пирогова, 2, тел. +380(95)728-29-29 детальніше
    Курси іноземних мов Группа компаний Studentland знаходиться у Києві, вулиця Пирогова. Також у цієї організації є ще 2 філій. Сьогодні ця організація працює за графіком з 11:00 до 19:00.
  • Школа англійської мови Speak Up 11 філій у Київ

    вулиця Михайла Коцюбинського, тел. 0 (44) 495-00... показати
    вулиця Михайла Коцюбинського, 14, тел. +380(44)495-00-95 детальніше
    Курси іноземних мов Школа англійської мови Speak Up знаходиться у Києві, вулиця Михайла Коцюбинського. Також у цієї організації є ще 11 філій. Сьогодні ця організація працює за графіком з 07:30 до..
  • Школа английского языка Smile English School

    метро Університет, бульвар Тараса Шевченка, тел. 0 (44) 227-31... показати
    метро Університет, бульвар Тараса Шевченка, 40, тел. +380(44)227-31-50 детальніше
    Курси іноземних мов Школа английского языка Smile English School знаходиться у Києві, бульвар Тараса Шевченка. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 20:00.
  • Школа иностранных языков Easy School UA

    метро Університет, вулиця Івана Франка, тел. 0 (68) 111-33... показати
    метро Університет, вулиця Івана Франка, 42б, тел. +380(68)111-33-33 детальніше
    Курси іноземних мов Школа иностранных языков Easy School UA знаходиться у Києві, вулиця Івана Франка. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 22:00.
  • Компания Yes Center

    вулиця Леонтовича, тел. 0 (44) 234-53... показати
    вулиця Леонтовича, 5, тел. +380(44)234-53-55 детальніше
    Курси іноземних мов Компания Yes Center знаходиться у Києві, вулиця Леонтовича. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 19:00.
  • Всеукраинская образовательная компания Аддриан

    вулиця Богдана Хмельницького, тел. 0 (44) 229-63... показати
    вулиця Богдана Хмельницького, 51б, тел. +380(44)229-63-90 детальніше
    Курси іноземних мов Всеукраинская образовательная компания Аддриан знаходиться у Києві, вулиця Богдана Хмельницького. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 18:00.
  • Green Forest

    вулиця Пирогова, тел.
    вулиця Пирогова, 26/4, тел. детальніше
    Курси іноземних мов Green Forest знаходиться у Києві, вулиця Пирогова. Сьогодні ця організація працює за графіком з 13:00 до 22:00.
  • Первые Киевские государственные курсы иностранных языков 1 філій у Київ

    вулиця Михайла Коцюбинського, тел. 0 (44) 234-00... показати
    вулиця Михайла Коцюбинського, 12б, тел. +380(44)234-00-42 детальніше
    Курси іноземних мов Первые Киевские государственные курсы иностранных языков знаходиться у Києві, вулиця Михайла Коцюбинського. Також у цієї організації є ще 1 філій. Сьогодні ця організація працює .

Коротко про курси іноземних мов поряд метро Університет

На цій сторінці зібрані курси іноземних мов, розташовані поряд метро Університет у Києві. . Locator відомо про дев'ять курси іноземних мов поряд з цим місцем серед яких Группа компаний Studentland, Группа компаний Studentland, Школа англійської мови Speak Up та інші , які розташовані на вул. Леонтовича, вул. Пирогова, вул. Михайла Коцюбинського і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці курси іноземних мов.

  • Чи є і скільки Курси іноземних мов працюють поряд метро Університет у Києві?

    Так, поряд метро Університет у Києві є Курси іноземних мов. За даним Locator тут ведуть діяльність 9 Курси іноземних мов.

  • Які Курси іноземних мов найкращі поряд метро Університет у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Курси іноземних мов поряд метро Університет у Києві: Группа компаний Studentland, Группа компаний Studentland, Школа англійської мови Speak Up.

  • Де знаходиться найближчі від мене Курси іноземних мов поряд метро Університет у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Курси іноземних мов, перейдіть на сторінку Курси іноземних мов поряд метро Університет у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Курси іноземних мов поряд метро Університет у Києві?

    Ціни на послуги Курси іноземних мов залежать від конкретної послуги і Курси іноземних мов. Locator.ua дає можливість всім Курси іноземних мов вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Курси іноземних мов.

  • Послугами яких Курси іноземних мов поряд метро Університет у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Курси іноземних мов, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Группа компаний Studentland, Группа компаний Studentland, Школа англійської мови Speak Up.

  • Як зв'язатись з цими Курси іноземних мов?

    Контакти для зв'язку з цими Курси іноземних мов ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Курси іноземних мов поряд метро Університет у Києві поряд

Курси іноземних мов у Києві

Курси іноземних мов за районами Києва:

Курси іноземних мов за близькістю до метро:

Академмістечко, Арсенальна, Берестейська, Васильківська, Видубичі, Вирлиця, Виставковий центр, Вокзальна, Героїв Дніпра, Голосіївська, Дарниця, Деміївська, Дорогожичі, Дружби Народів, Житомирська, Золоті ворота, Іподром, Кловська, Контрактова площа, Либідська, Лівобережна, Лісова, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Мінська, Нивки, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Політехнічний інститут, Почайна, Поштова площа, Святошино, Тараса Шевченка, Театральна, Теремки, Університет, Харківська, Хрещатик, Чернігівська, Шулявська

Більше популярних послуг у рубриці:

курси польської мови, курси італійської мови, оформлення закордонного паспорта, курси болгарської мови, курси російської мови, курси шотландського мови, курси української мови, курси чеської мови