Locator Київ СПА-салони метро Тараса Шевченка СПА-салони метро Тараса Шевченка Київ

СПА-салони поряд метро Тараса Шевченка у Києві

4
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Студія краси Wellness studio Pastura

    вулиця Костянтинівська, тел. 0 (96) 365-35... показати
    вулиця Костянтинівська, 46/52, тел. +380(96)365-35-65 детальніше
    СПА-салони Студія краси Wellness studio Pastura знаходиться у Києві, вулиця Костянтинівська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 22:00.
  • Spa_DoZa

    вулиця Оленівська, тел. 0 (98) 480-11... показати
    вулиця Оленівська, 10, тел. +380(98)480-11-85 детальніше
    Раді Вам повідомити, що ми, команда Ін Янь Салон, знову відкриті та працюємо у звичайному режимі, але вже під назвою “Spa_DoZa”. Будемо раді бачити Вас знову у нашому затишному...
  • Aesthetic Boutique

    вулиця Костянтинівська, тел. 0 (50) 436-36... показати
    вулиця Костянтинівська, 75, тел. +380(50)436-36-88 детальніше
    ПЕРШИЙ МОНОБРЕНДОВИЙ Б'ЮТІ ПРОСТІР за стандартами CIDESCO та COSMOS® Organic by ECOCERT® В Aesthetic Boutique ми ексклюзивно працюємо виключно з дерматокосмецевтикою Nelly De Vuyst®. Це перший...
  • Спа-салон Spa-Sense

    вулиця Кирилівська, тел. 0 (44) 362-80... показати
    вулиця Кирилівська, 31б, тел. +380(44)362-80-15 детальніше
    СПА-салони Спа-салон Spa-Sense знаходиться у Києві, вулиця Кирилівська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 22:00.

Коротко про спа-салони поряд метро Тараса Шевченка

На цій сторінці зібрані спа-салони, розташовані поряд метро Тараса Шевченка у Києві. . Locator відомо про чотири спа-салони поряд з цим місцем серед яких Студія краси Wellness studio Pastura, Spa_DoZa, Aesthetic Boutique та інші , які розташовані на вул. Костянтинівська, вул. Оленівська і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці спа-салони.

  • Чи є і скільки СПА-салони працюють поряд метро Тараса Шевченка у Києві?

    Так, поряд метро Тараса Шевченка у Києві є СПА-салони. За даним Locator тут ведуть діяльність 4 СПА-салони.

  • Які СПА-салони найкращі поряд метро Тараса Шевченка у Києві?

    Locator радить відвідати насступні СПА-салони поряд метро Тараса Шевченка у Києві: Студія краси Wellness studio Pastura, Spa_DoZa, Aesthetic Boutique.

  • Де знаходиться найближчі від мене СПА-салони поряд метро Тараса Шевченка у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас СПА-салони, перейдіть на сторінку СПА-салони поряд метро Тараса Шевченка у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги СПА-салони поряд метро Тараса Шевченка у Києві?

    Ціни на послуги СПА-салони залежать від конкретної послуги і СПА-салони. Locator.ua дає можливість всім СПА-салони вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного СПА-салони.

  • Послугами яких СПА-салони поряд метро Тараса Шевченка у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до СПА-салони, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Студія краси Wellness studio Pastura, Spa_DoZa, Aesthetic Boutique.

  • Як зв'язатись з цими СПА-салони?

    Контакти для зв'язку з цими СПА-салони ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

СПА-салони поряд метро Тараса Шевченка у Києві поряд

за станціями метро поряд:

СПА-салони у Києві

СПА-салони за районами Києва:

СПА-салони за близькістю до метро:

Академмістечко, Арсенальна, Васильківська, Виставковий центр, Вокзальна, Героїв Дніпра, Голосіївська, Дарниця, Деміївська, Дорогожичі, Дружби Народів, Золоті ворота, Іподром, Кловська, Контрактова площа, Либідська, Лівобережна, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Мінська, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Політехнічний інститут, Поштова площа, Тараса Шевченка, Театральна, Університет, Харківська, Хрещатик, Чернігівська

Більше популярних послуг у рубриці:

антицелюлітний масаж, лікування акне, релакс-масаж, масаж обличчя, косметолог, лімфодренажний масаж, очищення шкіри, spa-програми, anti-age процедури, баночний масаж, догляд за тілом, ін'єкційні процедури, ароматерапія, безопераційний ліфтинг шкіри, спортивний масаж, корекція фігури, тайський масаж, чистка обличчя, апаратна косметологія, пілінг обличчя, масаж комірцевої зони, терапія гіперпігментації , епіляція, точковий японський масаж, естетична косметологія, депіляція, антицелюлітне обгортання, комбінована чистка обличчя