Locator Київ Піцерії метро Тараса Шевченка Піцерії метро Тараса Шевченка Київ

Піцерії поряд метро Тараса Шевченка у Києві

4
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Кафе Империя Пиццы

    вулиця Юрківська, тел. 0 (67) 323-36... показати
    вулиця Юрківська, 18, тел. +380(67)323-36-65 детальніше
    Піцерії Кафе Империя Пиццы знаходиться у Києві, вулиця Юрківська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 22:00.
  • Паста Міа, придорожній ресторан 12 філій у Київ

    вулиця Костянтинівська, тел. (800) 501-10... показати
    вулиця Костянтинівська, 76, тел. 0(800)501-101 детальніше
    Піцерії Паста Міа, придорожній ресторан знаходиться у Києві, вулиця Костянтинівська. Також у цієї організації є ще 12 філій. Сьогодні ця організація працює цілодобово.
  • Пиццерия del Sercio

    вулиця Костянтинівська, тел. 0 (67) 497-04... показати
    вулиця Костянтинівська, 71, тел. +380(67)497-04-10 детальніше
    Піцерії Пиццерия del Sercio знаходиться у Києві, вулиця Костянтинівська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 22:00.
  • Verona Pizza

    метро Тараса Шевченка, вулиця Костянтинівська, тел. 0 (44) 379-10... показати
    метро Тараса Шевченка, вулиця Костянтинівська, 71е, тел. +380(44)379-10-00 детальніше
    Піцерії Verona Pizza знаходиться у Києві, вулиця Костянтинівська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 23:00.

Коротко про піцерії поряд метро Тараса Шевченка

На цій сторінці зібрані піцерії, розташовані поряд метро Тараса Шевченка у Києві. . Locator відомо про чотири піцерії поряд з цим місцем серед яких Кафе Империя Пиццы, Паста Міа, придорожній ресторан, Пиццерия del Sercio та інші , які розташовані на вул. Юрківська, вул. Костянтинівська і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці піцерії.

  • Чи є і скільки Піцерії працюють поряд метро Тараса Шевченка у Києві?

    Так, поряд метро Тараса Шевченка у Києві є Піцерії. За даним Locator тут ведуть діяльність 4 Піцерії.

  • Які Піцерії найкращі поряд метро Тараса Шевченка у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Піцерії поряд метро Тараса Шевченка у Києві: Кафе Империя Пиццы, Паста Міа, придорожній ресторан, Пиццерия del Sercio.

  • Де знаходиться найближчі від мене Піцерії поряд метро Тараса Шевченка у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Піцерії, перейдіть на сторінку Піцерії поряд метро Тараса Шевченка у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Піцерії поряд метро Тараса Шевченка у Києві?

    Ціни на послуги Піцерії залежать від конкретної послуги і Піцерії. Locator.ua дає можливість всім Піцерії вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Піцерії.

  • Послугами яких Піцерії поряд метро Тараса Шевченка у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Піцерії, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Кафе Империя Пиццы, Паста Міа, придорожній ресторан, Пиццерия del Sercio.

  • Як зв'язатись з цими Піцерії?

    Контакти для зв'язку з цими Піцерії ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Піцерії поряд метро Тараса Шевченка у Києві поряд

за районами поряд:

за станціями метро поряд:

Піцерії у Києві

Піцерії за районами Києва:

Піцерії за близькістю до метро:

Арсенальна, Берестейська, Бориспільська, Васильківська, Видубичі, Виставковий центр, Вокзальна, Героїв Дніпра, Голосіївська, Дарниця, Деміївська, Дорогожичі, Дружби Народів, Житомирська, Золоті ворота, Іподром, Кловська, Контрактова площа, Либідська, Лівобережна, Лісова, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Мінська, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Політехнічний інститут, Почайна, Поштова площа, Святошино, Тараса Шевченка, Театральна, Теремки, Університет, Харківська, Хрещатик, Червоний хутір, Чернігівська, Шулявська

Більше популярних послуг у рубриці:

доставка суші, японська кухня, Середземноморська кухня, Українська кухня, кава з собою, Домашня кухня, Європейська кухня, Бізнес-ланч