• target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Київміськвторресурси, пункт прийому вторсировини

    вулиця Кирилівська, тел. 0 (44) 517-65... показати
    вулиця Кирилівська, 58, тел. +380(44)517-65-64 детальніше
    Прийом вторсировини Київміськвторресурси, пункт прийому вторсировини знаходиться у Києві, вулиця Кирилівська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:00 до 17:00.
  • Київміськвторресурси, пункт прийому вторсировини 40 філій у Київ

    вулиця Оболонська, тел. 0 (95) 286-00... показати
    вулиця Оболонська, 34, тел. +380(95)286-00-79 детальніше
    Прийом вторсировини Київміськвторресурси, пункт прийому вторсировини знаходиться у Києві, вулиця Оболонська. Також у цієї організації є ще 40 філій. Сьогодні ця організація працює за графіком з...
  • Эколого-проектная компания Юрлицо

    метро Тараса Шевченка, вулиця Оболонська, тел. 0 (44) 383-62... показати
    метро Тараса Шевченка, вулиця Оболонська, 37, тел. +380(44)383-62-90 детальніше
    Прийом вторсировини Эколого-проектная компания Юрлицо знаходиться у Києві, вулиця Оболонська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 18:00.
  • Производственная компания Экотехпром

    вулиця Турівська, тел. 0 (44) 425-74... показати
    вулиця Турівська, 13, тел. +380(44)425-74-02 детальніше
    Прийом вторсировини Производственная компания Экотехпром знаходиться у Києві, вулиця Турівська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 13:00.
  • Пункт прийому вторсировини

    метро Тараса Шевченка, вулиця Оленівська, тел.
    метро Тараса Шевченка, вулиця Оленівська, 16, тел. детальніше
    Прийом вторсировини Пункт прийому вторсировини знаходиться у Києві, вулиця Оленівська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 19:00.
  • Контейнер для небезпечних відходів КиївКомунСервіс 82 філій у Київ

    вулиця Почайнинська, тел. 0 (44) 531-96... показати
    вулиця Почайнинська, 70, тел. +380(44)531-96-77 детальніше
    Помаранчевий контейнер для прийому небезпечних відходів комунального підприємства "Київкомунсервіс". В даний контейнер можна опускати: використані батарейки, відпрацьовані побутові акумулятори...
  • Контейнер для небезпечних відходів КиївКомунСервіс 82 філій у Київ

    вулиця Оболонська, тел. 0 (44) 531-96... показати
    вулиця Оболонська, 38, тел. +380(44)531-96-77 детальніше
    Помаранчевий контейнер для прийому небезпечних відходів комунального підприємства "Київкомунсервіс". В даний контейнер можна опускати: використані батарейки, відпрацьовані побутові акумулятори...

Коротко про прийом вторсировини поряд метро Тараса Шевченка

На цій сторінці зібрані прийом вторсировини, розташовані поряд метро Тараса Шевченка у Києві. . Locator відомо про сім прийом вторсировини поряд з цим місцем серед яких Київміськвторресурси, пункт прийому вторсировини, Київміськвторресурси, пункт прийому вторсировини, Эколого-проектная компания Юрлицо та інші , які розташовані на вул. Кирилівська, вул. Оболонська і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці прийом вторсировини.

  • Чи є і скільки Прийом вторсировини працюють поряд метро Тараса Шевченка у Києві?

    Так, поряд метро Тараса Шевченка у Києві є Прийом вторсировини. За даним Locator тут ведуть діяльність 7 Прийом вторсировини.

  • Які Прийом вторсировини найкращі поряд метро Тараса Шевченка у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Прийом вторсировини поряд метро Тараса Шевченка у Києві: Київміськвторресурси, пункт прийому вторсировини, Київміськвторресурси, пункт прийому вторсировини, Эколого-проектная компания Юрлицо.

  • Де знаходиться найближчі від мене Прийом вторсировини поряд метро Тараса Шевченка у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Прийом вторсировини, перейдіть на сторінку Прийом вторсировини поряд метро Тараса Шевченка у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Прийом вторсировини поряд метро Тараса Шевченка у Києві?

    Ціни на послуги Прийом вторсировини залежать від конкретної послуги і Прийом вторсировини. Locator.ua дає можливість всім Прийом вторсировини вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Прийом вторсировини.

  • Послугами яких Прийом вторсировини поряд метро Тараса Шевченка у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Прийом вторсировини, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Київміськвторресурси, пункт прийому вторсировини, Київміськвторресурси, пункт прийому вторсировини, Эколого-проектная компания Юрлицо.

  • Як зв'язатись з цими Прийом вторсировини?

    Контакти для зв'язку з цими Прийом вторсировини ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Прийом вторсировини поряд метро Тараса Шевченка у Києві поряд

за станціями метро поряд:

Прийом вторсировини у Києві

Прийом вторсировини за районами Києва:

Прийом вторсировини за близькістю до метро:

Академмістечко, Арсенальна, Берестейська, Бориспільська, Васильківська, Видубичі, Вирлиця, Виставковий центр, Вокзальна, Героїв Дніпра, Голосіївська, Дарниця, Деміївська, Дорогожичі, Дружби Народів, Житомирська, Іподром, Кловська, Контрактова площа, Либідська, Лівобережна, Лісова, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Мінська, Нивки, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Політехнічний інститут, Святошино, Сирець, Славутич, Тараса Шевченка, Теремки, Харківська, Хрещатик, Червоний хутір, Чернігівська, Шулявська