Locator Київ Приватні клініки Медичний центр метро Тараса Шевченка Медичний центр метро Тараса Шевченка Київ

Медичний центр поряд метро Тараса Шевченка у Києві

5
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Медицинский центр Виталонг

    метро Тараса Шевченка, вулиця Нижньоюрківська, тел. 0 (44) 383-42... показати
    метро Тараса Шевченка, вулиця Нижньоюрківська, 4, тел. +380(44)383-42-43 детальніше
    Медичний центр Медицинский центр Виталонг знаходиться у Києві, вулиця Нижньоюрківська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 18:00.
  • Медицинский центр Агапит 7 філій у Київ

    вулиця Межигірська, тел. 0 (44) 545-63... показати
    вулиця Межигірська, 87а, тел. +380(44)545-63-15 детальніше
    Медичний центр Медицинский центр Агапит знаходиться у Києві, вулиця Межигірська. Також у цієї організації є ще 7 філій. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:00 до 20:00.
  • Медицинский центр Агапит 7 філій у Київ

    вулиця Межигірська, тел. 0 (44) 545-63... показати
    вулиця Межигірська, 87а, тел. +380(44)545-63-15 детальніше
    Медичний центр Медицинский центр Агапит знаходиться у Києві, вулиця Межигірська. Також у цієї організації є ще 7 філій. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:00 до 20:00.
  • Медицинский центр имени доктора Геймана

    вулиця Волоська, тел. 0 (44) 360-56... показати
    вулиця Волоська, 47, тел. +380(44)360-56-20 детальніше
    Медичний центр Медицинский центр имени доктора Геймана знаходиться у Києві, вулиця Волоська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 19:00.
  • Медицинский центр Купавна

    вулиця Турівська, тел. 0 (44) 428-72... показати
    вулиця Турівська, 53/55, тел. +380(44)428-72-59 детальніше
    Медичний центр Медицинский центр Купавна знаходиться у Києві, вулиця Турівська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 19:00.

Коротко про медичний центр поряд метро Тараса Шевченка

На цій сторінці зібрані медичний центр, розташовані поряд метро Тараса Шевченка у Києві. . Locator відомо про п'ять медичний центр поряд з цим місцем серед яких Медицинский центр Виталонг, Медицинский центр Агапит, Медицинский центр Агапит та інші , які розташовані на вул. Нижньоюрківська, вул. Межигірська і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці медичний центр.

  • Чи є і скільки Медичний центр працюють поряд метро Тараса Шевченка у Києві?

    Так, поряд метро Тараса Шевченка у Києві є Медичний центр. За даним Locator тут ведуть діяльність 5 Медичний центр.

  • Які Медичний центр найкращі поряд метро Тараса Шевченка у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Медичний центр поряд метро Тараса Шевченка у Києві: Медицинский центр Виталонг, Медицинский центр Агапит, Медицинский центр Агапит.

  • Де знаходиться найближчі від мене Медичний центр поряд метро Тараса Шевченка у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Медичний центр, перейдіть на сторінку Медичний центр поряд метро Тараса Шевченка у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Медичний центр поряд метро Тараса Шевченка у Києві?

    Ціни на послуги Медичний центр залежать від конкретної послуги і Медичний центр. Locator.ua дає можливість всім Медичний центр вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Медичний центр.

  • Послугами яких Медичний центр поряд метро Тараса Шевченка у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Медичний центр, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Медицинский центр Виталонг, Медицинский центр Агапит, Медицинский центр Агапит.

  • Як зв'язатись з цими Медичний центр?

    Контакти для зв'язку з цими Медичний центр ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Медичний центр поряд метро Тараса Шевченка у Києві поряд

за районами поряд:

за станціями метро поряд:

Медичний центр у Києві

Медичний центр за районами Києва:

Медичний центр за близькістю до метро:

Академмістечко, Арсенальна, Берестейська, Бориспільська, Васильківська, Видубичі, Виставковий центр, Вокзальна, Героїв Дніпра, Голосіївська, Дарниця, Деміївська, Дружби Народів, Житомирська, Золоті ворота, Іподром, Кловська, Контрактова площа, Либідська, Лівобережна, Лук'янівська, Мінська, Нивки, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Політехнічний інститут, Почайна, Поштова площа, Святошино, Тараса Шевченка, Театральна, Університет, Харківська, Хрещатик, Чернігівська, Шулявська

Більше популярних послуг у рубриці:

кардіолог, дерматологія, урологія, проктолог, уролог, терапевтичні послуги, гастроентерологія, травматолог, хірургія, МРТ, діагностична клініка, оториноларинголог, ортопедія, андролог, дитячий невролог , ендокринологія, комп'ютерна томографія, електрокардіограма (ЕКГ), ортопед, рентген, гінеколог, виїзд додому, травматологія, Безкоштовний Wi-Fi, масажист, ендокринолог, оторіноларінгологія, колоноскопія, неврологія, анонімне медичне обстеження