Locator Київ Приватні клініки метро Поштова площа Приватні клініки метро Поштова площа Київ

Приватні клініки поряд метро Поштова площа у Києві

8
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Медичний центр Призма

    вулиця Петра Сагайдачного, тел. 0 (44) 425-13... показати
    вулиця Петра Сагайдачного, 25, тел. +380(44)425-13-13 детальніше
    Медичний центр на Подолі. Світ здоров'я, краси і гармонії. Основні напрямки роботи: естетична стоматологія ( всі види послуг), естетична косметологія, реабілітація, дієтологія,...
  • МЦД МРТ

    вулиця Іллінська, тел. 0 (44) 229-00... показати
    вулиця Іллінська, 2, тел. +380(44)229-00-12 детальніше
    Приватні клініки МЦД МРТ знаходиться у Києві, вулиця Іллінська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:00 до 22:00.
  • Клиника Святого Дамиана Целителя

    вулиця Борисоглібська, тел. 0 (44) 486-55... показати
    вулиця Борисоглібська, 17/1, тел. +380(44)486-55-56 детальніше
    Приватні клініки Клиника Святого Дамиана Целителя знаходиться у Києві, вулиця Борисоглібська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 19:00.
  • Клиника Святого Дамиана целебника

    метро Поштова площа, вулиця Борисоглібська, тел. 0 (44) 425-25... показати
    метро Поштова площа, вулиця Борисоглібська, 17/1, тел. +380(44)425-25-17 детальніше
    Приватні клініки Клиника Святого Дамиана целебника знаходиться у Києві, вулиця Борисоглібська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 19:00.
  • Dentist на Подоле

    метро Поштова площа, вулиця Петра Сагайдачного, тел. 0 (67) 509-51... показати
    метро Поштова площа, вулиця Петра Сагайдачного, 16б, тел. +380(67)509-51-21 детальніше
    Приватні клініки Dentist на Подоле знаходиться у Києві, вулиця Петра Сагайдачного. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 20:00.
  • Психолог Дарья Селиванова

    вулиця Братська, тел.
    вулиця Братська, 10, тел. детальніше
    Приватні клініки Психолог Дарья Селиванова знаходиться у Києві, вулиця Братська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 12:00 до 21:00.
  • вулиця Іллінська, тел. 0 (97) 226-86... показати
    вулиця Іллінська, 2, тел. +380(97)226-86-26 детальніше
    Medivip МРТ діагностика у Києві УВАГА!!! ЗНИЖКИ від -10% до -25% при ОНЛАЙН ЗАМОВЛЕННІ з форми на сайті * Проходь високоякісне МРТ обтеження по АКЦІЙНІЙ ЦІНІ (з другого стовбчика прайсу) при...
  • Частный кабинет врача-гомеопата Погребняк М. И.

    метро Поштова площа, вулиця Братська, тел.
    метро Поштова площа, вулиця Братська, 459, тел. детальніше
    Приватні клініки Частный кабинет врача-гомеопата Погребняк М. И. знаходиться у Києві, вулиця Братська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 13:00 до 14:00.

Коротко про приватні клініки поряд метро Поштова площа

На цій сторінці зібрані приватні клініки, розташовані поряд метро Поштова площа у Києві. . Locator відомо про вісім приватні клініки поряд з цим місцем серед яких Медичний центр Призма, МЦД МРТ, Клиника Святого Дамиана Целителя та інші , які розташовані на вул. Петра Сагайдачного, вул. Іллінська, вул. Борисоглібська і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці приватні клініки.

  • Чи є і скільки Приватні клініки працюють поряд метро Поштова площа у Києві?

    Так, поряд метро Поштова площа у Києві є Приватні клініки. За даним Locator тут ведуть діяльність 8 Приватні клініки.

  • Які Приватні клініки найкращі поряд метро Поштова площа у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Приватні клініки поряд метро Поштова площа у Києві: Медичний центр Призма, МЦД МРТ, Клиника Святого Дамиана Целителя.

  • Де знаходиться найближчі від мене Приватні клініки поряд метро Поштова площа у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Приватні клініки, перейдіть на сторінку Приватні клініки поряд метро Поштова площа у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Приватні клініки поряд метро Поштова площа у Києві?

    Ціни на послуги Приватні клініки залежать від конкретної послуги і Приватні клініки. Locator.ua дає можливість всім Приватні клініки вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Приватні клініки.

  • Послугами яких Приватні клініки поряд метро Поштова площа у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Приватні клініки, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Медичний центр Призма, МЦД МРТ, Клиника Святого Дамиана Целителя.

  • Як зв'язатись з цими Приватні клініки?

    Контакти для зв'язку з цими Приватні клініки ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Приватні клініки поряд метро Поштова площа у Києві поряд

за станціями метро поряд:

Приватні клініки у Києві

Приватні клініки за районами Києва:

Приватні клініки за близькістю до метро:

Академмістечко, Арсенальна, Берестейська, Бориспільська, Васильківська, Видубичі, Виставковий центр, Вокзальна, Героїв Дніпра, Голосіївська, Дарниця, Деміївська, Дорогожичі, Дружби Народів, Житомирська, Золоті ворота, Іподром, Кловська, Контрактова площа, Либідська, Лівобережна, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Мінська, Нивки, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Політехнічний інститут, Почайна, Поштова площа, Святошино, Сирець, Тараса Шевченка, Театральна, Університет, Харківська, Хрещатик, Чернігівська, Шулявська

Більше популярних послуг у рубриці:

стоматолог-імплантолог, лікування/видалення новоутворень, дієтологія, виїзд додому, педіатрія, естетична стоматологія, лікування карієсу, ін'єкційні процедури, електрокардіограма (ЕКГ), послуги косметолога, ортодонт, консультація дерматолога, релакс-масаж, терапевт, стоматолог-хірург, встановлення брекет-системи, ін'єкції ботоксом, довідка в басейн, косметолог, кардіологія, імплантація зубів, видалення судинних дефектів, лімфодренажний масаж, кардіолог, травматологія, видалення зубу, лазерна епіляція, Безкоштовний Wi-Fi