Locator Київ Діагностичний центр метро Площа Льва Толстого Діагностичний центр метро Площа Льва Толстого Київ

Діагностичний центр поряд метро Площа Льва Толстого у Києві

6
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Відродження здоров'я

    метро Площа Льва Толстого, вулиця Пушкінська, тел. 0 (98) 524-42... показати
    метро Площа Льва Толстого, вулиця Пушкінська, 45/2, тел. +380(98)524-42-31 детальніше
    Центр "Відродження здоров'я" проводимо біорезонансну діагностику організму дітей і дорослих на глистів, паразитів. Визначаємо причини проблем зі здоров'ям. Пропонуємо лікування за доступною ціною....
  • Центр щелепно-лицевої діагностики Planmeca 3D 10 філій у Київ

    вулиця Еспланадна, тел. 0 (44) 228-28... показати
    вулиця Еспланадна, 4, тел. +380(44)228-28-00 детальніше
    Planmeca 3D — мережа сучасних діагностичних центрів комп'ютерної 3D томографії, розташованих в Києві. Центри мережі спеціалізуються на комп'ютерному обстеженні щелепно-лицевої ділянки за допомогою...
  • Французский консультативно-диагностический центр Дети Чернобыля

    вулиця Гетьмана Павла Скоропадського, тел. 0 (44) 234-11... показати
    вулиця Гетьмана Павла Скоропадського, 10, тел. +380(44)234-11-42 детальніше
    Діагностичний центр Французский консультативно-диагностический центр Дети Чернобыля знаходиться у Києві, вулиця Гетьмана Павла Скоропадського. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до..
  • Kovalskis optical space

    метро Площа Льва Толстого, вулиця Велика Васильківська, тел. 0 (44) 287-28... показати
    метро Площа Льва Толстого, вулиця Велика Васильківська, 34, тел. +380(44)287-28-71 детальніше
    Діагностичний центр Kovalskis optical space знаходиться у Києві, вулиця Велика Васильківська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 11:00 до 20:00.
  • Центр похудения WeightLess

    вулиця Басейна, тел. 0 (44) 377-77... показати
    вулиця Басейна, 2а, тел. +380(44)377-77-13 детальніше
    Діагностичний центр Центр похудения WeightLess знаходиться у Києві, вулиця Басейна. Сьогодні ця організація працює за графіком з 11:00 до 20:00.
  • Клиника Омега-Киев

    вулиця Володимирська, тел. 0 (44) 287-30... показати
    вулиця Володимирська, 81а, тел. +380(44)287-30-49 детальніше
    Діагностичний центр Клиника Омега-Киев знаходиться у Києві, вулиця Володимирська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:00 до 21:00.

Коротко про діагностичний центр поряд метро Площа Льва Толстого

На цій сторінці зібрані діагностичний центр, розташовані поряд метро Площа Льва Толстого у Києві. . Locator відомо про шість діагностичний центр поряд з цим місцем серед яких Відродження здоров'я, Центр щелепно-лицевої діагностики Planmeca 3D, Французский консультативно-диагностический центр Дети Чернобыля та інші , які розташовані на вул. Пушкінська, вул. Еспланадна, вул. Гетьмана Павла Скоропадського і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці діагностичний центр.

  • Чи є і скільки Діагностичний центр працюють поряд метро Площа Льва Толстого у Києві?

    Так, поряд метро Площа Льва Толстого у Києві є Діагностичний центр. За даним Locator тут ведуть діяльність 6 Діагностичний центр.

  • Які Діагностичний центр найкращі поряд метро Площа Льва Толстого у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Діагностичний центр поряд метро Площа Льва Толстого у Києві: Відродження здоров'я, Центр щелепно-лицевої діагностики Planmeca 3D, Французский консультативно-диагностический центр Дети Чернобыля.

  • Де знаходиться найближчі від мене Діагностичний центр поряд метро Площа Льва Толстого у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Діагностичний центр, перейдіть на сторінку Діагностичний центр поряд метро Площа Льва Толстого у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Діагностичний центр поряд метро Площа Льва Толстого у Києві?

    Ціни на послуги Діагностичний центр залежать від конкретної послуги і Діагностичний центр. Locator.ua дає можливість всім Діагностичний центр вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Діагностичний центр.

  • Послугами яких Діагностичний центр поряд метро Площа Льва Толстого у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Діагностичний центр, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Відродження здоров'я, Центр щелепно-лицевої діагностики Planmeca 3D, Французский консультативно-диагностический центр Дети Чернобыля.

  • Як зв'язатись з цими Діагностичний центр?

    Контакти для зв'язку з цими Діагностичний центр ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Діагностичний центр поряд метро Площа Льва Толстого у Києві поряд

Діагностичний центр у Києві

Діагностичний центр за районами Києва:

Діагностичний центр за близькістю до метро:

Академмістечко, Арсенальна, Берестейська, Васильківська, Виставковий центр, Вокзальна, Голосіївська, Дарниця, Деміївська, Дорогожичі, Дружби Народів, Житомирська, Золоті ворота, Іподром, Кловська, Контрактова площа, Лівобережна, Лісова, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Мінська, Нивки, Оболонь, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Політехнічний інститут, Почайна, Поштова площа, Святошино, Тараса Шевченка, Театральна, Університет, Харківська, Чернігівська, Шулявська

Більше популярних послуг у рубриці:

гомеопатія, діагностика стану волосся і шкіри голови, корекція фігури, дієтолог, медичний огляд, дерматолог, інфекціоніст, комп'ютерна томографія (кт) зубів, дитячий невролог , терапевт, функціональна діагностика, проктолог, оториноларинголог, мануальний терапевт, панорамний знімок зуба, уролог, Безкоштовний Wi-Fi, анонімне медичне обстеження, УЗД, ендокринолог