Locator Київ Спортивні клуби, секції метро Печерська Спортивні клуби, секції метро Печерська Київ

Спортивні клуби, секції поряд метро Печерська у Києві

6
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Детская общественная организация Физкультурно-оздоровительный центр Якара

    бульвар Лесі Українки, тел. 0 (93) 576-78... показати
    бульвар Лесі Українки, 25, тел. +380(93)576-78-76 детальніше
    Спортивні клуби, секції Детская общественная организация Физкультурно-оздоровительный центр Якара знаходиться у Києві, бульвар Лесі Українки. Сьогодні ця організація працює за графіком з 16:00 до...
  • Спортивная школа Aikido yoshinkan

    вулиця Євгена Коновальця, тел. 0 (63) 769-00... показати
    вулиця Євгена Коновальця, 29а, тел. +380(63)769-00-48 детальніше
    Спортивні клуби, секції Спортивная школа Aikido yoshinkan знаходиться у Києві, вулиця Євгена Коновальця. Сьогодні ця організація працює за графіком з 16:00 до 21:30.
  • Академия капоэйры Expressao Paulista

    бульвар Лесі Українки, тел. 0 (63) 649-09... показати
    бульвар Лесі Українки, 25а, тел. +380(63)649-09-09 детальніше
    Спортивні клуби, секції Академия капоэйры Expressao Paulista знаходиться у Києві, бульвар Лесі Українки. Сьогодні ця організація працює за графіком з 19:30 до 21:00.
  • Киевская школа айкидо Хирокадзу Кобаяси

    метро Печерська, бульвар Лесі Українки, тел. 0 (66) 637-70... показати
    метро Печерська, бульвар Лесі Українки, 25, тел. +380(66)637-70-65 детальніше
    Спортивні клуби, секції Киевская школа айкидо Хирокадзу Кобаяси знаходиться у Києві, бульвар Лесі Українки. Сьогодні ця організація працює цілодобово.
  • Детско-юношеский футбольный клуб Феникс

    метро Печерська, вулиця Немировича-Данченка, тел. 0 (95) 567-87... показати
    метро Печерська, вулиця Немировича-Данченка, 2, тел. +380(95)567-87-27 детальніше
    Спортивні клуби, секції Детско-юношеский футбольный клуб Феникс знаходиться у Києві, вулиця Немировича-Данченка. Сьогодні ця організація працює за графіком з 17:00 до 19:15.
  • ABC Football Печерск

    вулиця Євгена Коновальця, тел. 0 (67) 329-11... показати
    вулиця Євгена Коновальця, 32б, тел. +380(67)329-11-20 детальніше
    Спортивні клуби, секції ABC Football Печерск знаходиться у Києві, вулиця Євгена Коновальця. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 21:00.

Коротко про спортивні клуби, секції поряд метро Печерська

На цій сторінці зібрані спортивні клуби, секції, розташовані поряд метро Печерська у Києві. . Locator відомо про шість спортивні клуби, секції поряд з цим місцем серед яких Детская общественная организация Физкультурно-оздоровительный центр Якара, Спортивная школа Aikido yoshinkan, Академия капоэйры Expressao Paulista та інші , які розташовані на бул. Лесі Українки, вул. Євгена Коновальця і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці спортивні клуби, секції.

  • Чи є і скільки Спортивні клуби, секції працюють поряд метро Печерська у Києві?

    Так, поряд метро Печерська у Києві є Спортивні клуби, секції. За даним Locator тут ведуть діяльність 6 Спортивні клуби, секції.

  • Які Спортивні клуби, секції найкращі поряд метро Печерська у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Спортивні клуби, секції поряд метро Печерська у Києві: Детская общественная организация Физкультурно-оздоровительный центр Якара, Спортивная школа Aikido yoshinkan, Академия капоэйры Expressao Paulista.

  • Де знаходиться найближчі від мене Спортивні клуби, секції поряд метро Печерська у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Спортивні клуби, секції, перейдіть на сторінку Спортивні клуби, секції поряд метро Печерська у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Спортивні клуби, секції поряд метро Печерська у Києві?

    Ціни на послуги Спортивні клуби, секції залежать від конкретної послуги і Спортивні клуби, секції. Locator.ua дає можливість всім Спортивні клуби, секції вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Спортивні клуби, секції.

  • Послугами яких Спортивні клуби, секції поряд метро Печерська у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Спортивні клуби, секції, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Детская общественная организация Физкультурно-оздоровительный центр Якара, Спортивная школа Aikido yoshinkan, Академия капоэйры Expressao Paulista.

  • Як зв'язатись з цими Спортивні клуби, секції?

    Контакти для зв'язку з цими Спортивні клуби, секції ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Спортивні клуби, секції поряд метро Печерська у Києві поряд

за районами поряд:

за станціями метро поряд:

Спортивні клуби, секції у Києві

Спортивні клуби, секції за районами Києва:

Спортивні клуби, секції за близькістю до метро:

Академмістечко, Арсенальна, Берестейська, Бориспільська, Васильківська, Видубичі, Вирлиця, Виставковий центр, Вокзальна, Героїв Дніпра, Голосіївська, Дарниця, Деміївська, Дорогожичі, Дружби Народів, Житомирська, Золоті ворота, Іподром, Кловська, Контрактова площа, Либідська, Лівобережна, Лісова, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Мінська, Нивки, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Почайна, Поштова площа, Святошино, Сирець, Тараса Шевченка, Театральна, Теремки, Університет, Харківська, Хрещатик, Червоний хутір, Чернігівська, Шулявська

Більше популярних послуг у рубриці:

персональний тренер, бойові мистецтва, айкідо для дітей