Locator Київ Прийом вторсировини метро Палац Україна Прийом вторсировини метро Палац Україна Київ

Прийом вторсировини поряд метро Палац Україна у Києві

4
фільтр: цілодобово
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Пункт прийому вторсировини 2 філій у Київ

    вулиця Ямська, тел. 0 (68) 690-35... показати
    вулиця Ямська, 44, тел. +380(68)690-35-76 детальніше
    Пункт прийому вторсировини в Києві за адресою вул. Ямська, 44 приймає і скуповує більшість типів вторсировини, а саме макулатуру, пет, склотару, чорні і кольорові...
  • Пункт приема металла

    метро Палац Україна, вулиця Велика Васильківська, тел.
    метро Палац Україна, вулиця Велика Васильківська, 106, тел. детальніше
    Прийом вторсировини Пункт приема металла знаходиться у Києві, вулиця Велика Васильківська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:00 до 16:00.
  • Пункт прийому вторсировини

    метро Палац Україна, вулиця Казимира Малевича, тел.
    метро Палац Україна, вулиця Казимира Малевича, 107, тел. детальніше
    Прийом вторсировини Пункт прийому вторсировини знаходиться у Києві, вулиця Казимира Малевича. Сьогодні ця організація працює за графіком з 07:00 до 15:00.
  • Прием макулатуры и стекла

    вулиця Володимиро-Либідська, тел.
    вулиця Володимиро-Либідська, 22, тел. детальніше
    Прийом вторсировини Прием макулатуры и стекла знаходиться у Києві, вулиця Володимиро-Либідська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:00 до 18:00.

Коротко про прийом вторсировини поряд метро Палац Україна

На цій сторінці зібрані прийом вторсировини, розташовані поряд метро Палац Україна у Києві. . Locator відомо про чотири прийом вторсировини поряд з цим місцем серед яких Пункт прийому вторсировини, Пункт приема металла, Пункт прийому вторсировини та інші , які розташовані на вул. Ямська, вул. Велика Васильківська, вул. Казимира Малевича і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці прийом вторсировини.

  • Чи є і скільки Прийом вторсировини працюють поряд метро Палац Україна у Києві?

    Так, поряд метро Палац Україна у Києві є Прийом вторсировини. За даним Locator тут ведуть діяльність 4 Прийом вторсировини.

  • Які Прийом вторсировини найкращі поряд метро Палац Україна у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Прийом вторсировини поряд метро Палац Україна у Києві: Пункт прийому вторсировини, Пункт приема металла, Пункт прийому вторсировини.

  • Де знаходиться найближчі від мене Прийом вторсировини поряд метро Палац Україна у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Прийом вторсировини, перейдіть на сторінку Прийом вторсировини поряд метро Палац Україна у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Прийом вторсировини поряд метро Палац Україна у Києві?

    Ціни на послуги Прийом вторсировини залежать від конкретної послуги і Прийом вторсировини. Locator.ua дає можливість всім Прийом вторсировини вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Прийом вторсировини.

  • Послугами яких Прийом вторсировини поряд метро Палац Україна у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Прийом вторсировини, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Пункт прийому вторсировини, Пункт приема металла, Пункт прийому вторсировини.

  • Як зв'язатись з цими Прийом вторсировини?

    Контакти для зв'язку з цими Прийом вторсировини ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Прийом вторсировини поряд метро Палац Україна у Києві поряд

за районами поряд:

за станціями метро поряд:

Прийом вторсировини у Києві

Прийом вторсировини за районами Києва:

Прийом вторсировини за близькістю до метро:

Академмістечко, Арсенальна, Берестейська, Бориспільська, Васильківська, Видубичі, Вирлиця, Виставковий центр, Вокзальна, Героїв Дніпра, Голосіївська, Дарниця, Деміївська, Дорогожичі, Дружби Народів, Житомирська, Іподром, Кловська, Контрактова площа, Либідська, Лівобережна, Лісова, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Мінська, Нивки, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Політехнічний інститут, Святошино, Сирець, Славутич, Тараса Шевченка, Теремки, Харківська, Хрещатик, Червоний хутір, Чернігівська, Шулявська

Більше популярних послуг у рубриці:

прийом пет (пластикових пляшок і тари), вивіз вторсировини (від 50 кг), прийом книг, прийом склотари, прием алюмінія, прийом плівки, прийом чавуна, прийом картону, прийом старої техніки, прийом макулатури, прийом металобрухту, прийом чорних металів