Locator Київ Центри йоги метро Палац Спорту Центри йоги метро Палац Спорту Київ

Центри йоги поряд метро Палац Спорту у Києві

2
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Студия йоги Татьяны Нестеренко

    метро Палац Спорту, вулиця Басейна, тел. 0 (50) 933-00... показати
    метро Палац Спорту, вулиця Басейна, 1/2, тел. +380(50)933-00-22 детальніше
    Центри йоги Студия йоги Татьяны Нестеренко знаходиться у Києві, вулиця Басейна. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 21:00.
  • Йога-студия Истоки

    бульвар Лесі Українки, тел. 0 (44) 234-75... показати
    бульвар Лесі Українки, 6, тел. +380(44)234-75-34 детальніше
    Центри йоги Йога-студия Истоки знаходиться у Києві, бульвар Лесі Українки. Сьогодні ця організація працює за графіком з 07:00 до 22:00.

Коротко про центри йоги поряд метро Палац Спорту

На цій сторінці зібрані центри йоги, розташовані поряд метро Палац Спорту у Києві. . Locator відомо про дві центри йоги поряд з цим місцем серед яких Студия йоги Татьяны Нестеренко, Йога-студия Истоки , які розташовані на вул. Басейна, бул. Лесі Українки. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці центри йоги.

  • Чи є і скільки Центри йоги працюють поряд метро Палац Спорту у Києві?

    Так, поряд метро Палац Спорту у Києві є Центри йоги. За даним Locator тут ведуть діяльність 2 Центри йоги.

  • Які Центри йоги найкращі поряд метро Палац Спорту у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Центри йоги поряд метро Палац Спорту у Києві: Студия йоги Татьяны Нестеренко, Йога-студия Истоки.

  • Де знаходиться найближчі від мене Центри йоги поряд метро Палац Спорту у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Центри йоги, перейдіть на сторінку Центри йоги поряд метро Палац Спорту у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Центри йоги поряд метро Палац Спорту у Києві?

    Ціни на послуги Центри йоги залежать від конкретної послуги і Центри йоги. Locator.ua дає можливість всім Центри йоги вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Центри йоги.

  • Послугами яких Центри йоги поряд метро Палац Спорту у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Центри йоги, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Студия йоги Татьяны Нестеренко, Йога-студия Истоки.

  • Як зв'язатись з цими Центри йоги?

    Контакти для зв'язку з цими Центри йоги ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Центри йоги поряд метро Палац Спорту у Києві поряд

Центри йоги у Києві

Центри йоги за районами Києва:

Центри йоги за близькістю до метро:

Академмістечко, Арсенальна, Васильківська, Виставковий центр, Вокзальна, Героїв Дніпра, Голосіївська, Дарниця, Деміївська, Дружби Народів, Житомирська, Золоті ворота, Кловська, Контрактова площа, Либідська, Лівобережна, Лісова, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Мінська, Нивки, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Поштова площа, Святошино, Тараса Шевченка, Театральна, Теремки, Університет, Харківська, Хрещатик, Чернігівська, Шулявська