Locator Київ СПА-салони метро Палац Спорту СПА-салони метро Палац Спорту Київ

СПА-салони поряд метро Палац Спорту у Києві

5
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Спа-салон Desheli

    вулиця Басейна, тел. 0 (44) 363-08... показати
    вулиця Басейна, 4, тел. +380(44)363-08-88 детальніше
    СПА-салони Спа-салон Desheli знаходиться у Києві, вулиця Басейна.
  • СПА-салон ORIENTAL Oko SPA

    вулиця Дарвіна, тел. 0 (44) 234-23... показати
    вулиця Дарвіна, 1, тел. +380(44)234-23-47 детальніше
    СПА-салони СПА-салон ORIENTAL Oko SPA знаходиться у Києві, вулиця Дарвіна. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 22:00.
  • Студия красоты Твоя территория

    метро Палац Спорту, вулиця Антоновича, тел. 0 (44) 289-21... показати
    метро Палац Спорту, вулиця Антоновича, 21а, тел. +380(44)289-21-21 детальніше
    СПА-салони Студия красоты Твоя территория знаходиться у Києві, вулиця Антоновича. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 21:00.
  • Cream Club

    вулиця Кропивницького, тел. 0 (96) 802-32... показати
    вулиця Кропивницького, 18, тел. +380(96)802-32-42 детальніше
    СПА-салони Cream Club знаходиться у Києві, вулиця Кропивницького. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 20:00.
  • Салон Стройная фигура

    метро Палац Спорту, вулиця Басейна, тел. 0 (63) 420-53... показати
    метро Палац Спорту, вулиця Басейна, 19б, тел. +380(63)420-53-50 детальніше
    СПА-салони Салон Стройная фигура знаходиться у Києві, вулиця Басейна. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:00 до 20:00.

Коротко про спа-салони поряд метро Палац Спорту

На цій сторінці зібрані спа-салони, розташовані поряд метро Палац Спорту у Києві. . Locator відомо про п'ять спа-салони поряд з цим місцем серед яких Спа-салон Desheli, СПА-салон ORIENTAL Oko SPA, Студия красоты Твоя территория та інші , які розташовані на вул. Басейна, вул. Дарвіна, вул. Антоновича і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці спа-салони.

  • Чи є і скільки СПА-салони працюють поряд метро Палац Спорту у Києві?

    Так, поряд метро Палац Спорту у Києві є СПА-салони. За даним Locator тут ведуть діяльність 5 СПА-салони.

  • Які СПА-салони найкращі поряд метро Палац Спорту у Києві?

    Locator радить відвідати насступні СПА-салони поряд метро Палац Спорту у Києві: Спа-салон Desheli, СПА-салон ORIENTAL Oko SPA, Студия красоты Твоя территория.

  • Де знаходиться найближчі від мене СПА-салони поряд метро Палац Спорту у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас СПА-салони, перейдіть на сторінку СПА-салони поряд метро Палац Спорту у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги СПА-салони поряд метро Палац Спорту у Києві?

    Ціни на послуги СПА-салони залежать від конкретної послуги і СПА-салони. Locator.ua дає можливість всім СПА-салони вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного СПА-салони.

  • Послугами яких СПА-салони поряд метро Палац Спорту у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до СПА-салони, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Спа-салон Desheli, СПА-салон ORIENTAL Oko SPA, Студия красоты Твоя территория.

  • Як зв'язатись з цими СПА-салони?

    Контакти для зв'язку з цими СПА-салони ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

СПА-салони поряд метро Палац Спорту у Києві поряд

СПА-салони у Києві

СПА-салони за районами Києва:

СПА-салони за близькістю до метро:

Академмістечко, Арсенальна, Васильківська, Виставковий центр, Вокзальна, Героїв Дніпра, Голосіївська, Дарниця, Деміївська, Дорогожичі, Дружби Народів, Золоті ворота, Іподром, Кловська, Контрактова площа, Либідська, Лівобережна, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Мінська, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Політехнічний інститут, Поштова площа, Тараса Шевченка, Театральна, Університет, Харківська, Хрещатик, Чернігівська

Більше популярних послуг у рубриці:

манікюр, епіляція, масаж обличчя, антицелюлітне обгортання, догляд за тілом, ін'єкційні процедури, депіляція, антицелюлітний масаж, ароматерапія, anti-age процедури, ліфтинг тіла, догляд за обличчям, татуаж, чоловічі стрижки, апаратна косметологія обличчя, релакс-масаж, мезотерапія тіла, жіночій педикюр, вакуумний масаж, Безкоштовний Wi-Fi, spa-програми, фарбування брів, макіяж, гідромасаж, нарощування нігтів, корекція брів, дитяча стрижка, масаж, spa-капсула, нарощування вій