Концертні зали поряд метро Палац Спорту у Києві

2
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Концертное заведение культуры

    вулиця Басейна, тел. 0 (44) 234-60... показати
    вулиця Басейна, 1/2, тел. +380(44)234-60-71 детальніше
    Концертні зали Концертное заведение культуры знаходиться у Києві, вулиця Басейна. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 19:00.
  • Концертный зал/клуб Sentrum

    вулиця Шота Руставелі, тел. 0 (97) 000-11... показати
    вулиця Шота Руставелі, 11, тел. +380(97)000-11-33 детальніше
    Концертні зали Концертный зал/клуб Sentrum знаходиться у Києві, вулиця Шота Руставелі. Сьогодні ця організація працює за графіком з 18:00 до 23:00.

Коротко про концертні зали поряд метро Палац Спорту

На цій сторінці зібрані концертні зали, розташовані поряд метро Палац Спорту у Києві. . Locator відомо про дві концертні зали поряд з цим місцем серед яких Концертное заведение культуры, Концертный зал/клуб Sentrum , які розташовані на вул. Басейна, вул. Шота Руставелі. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці концертні зали.

  • Чи є і скільки Концертні зали працюють поряд метро Палац Спорту у Києві?

    Так, поряд метро Палац Спорту у Києві є Концертні зали. За даним Locator тут ведуть діяльність 2 Концертні зали.

  • Які Концертні зали найкращі поряд метро Палац Спорту у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Концертні зали поряд метро Палац Спорту у Києві: Концертное заведение культуры, Концертный зал/клуб Sentrum.

  • Де знаходиться найближчі від мене Концертні зали поряд метро Палац Спорту у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Концертні зали, перейдіть на сторінку Концертні зали поряд метро Палац Спорту у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Концертні зали поряд метро Палац Спорту у Києві?

    Ціни на послуги Концертні зали залежать від конкретної послуги і Концертні зали. Locator.ua дає можливість всім Концертні зали вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Концертні зали.

  • Послугами яких Концертні зали поряд метро Палац Спорту у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Концертні зали, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Концертное заведение культуры, Концертный зал/клуб Sentrum.

  • Як зв'язатись з цими Концертні зали?

    Контакти для зв'язку з цими Концертні зали ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Концертні зали поряд метро Палац Спорту у Києві поряд

Концертні зали у Києві

Концертні зали за районами Києва:

Концертні зали за близькістю до метро:

Арсенальна, Берестейська, Виставковий центр, Вокзальна, Гідропарк, Голосіївська, Дарниця, Деміївська, Золоті ворота, Контрактова площа, Майдан Незалежності, Нивки, Олімпійська, Палац Спорту, Палац Україна, Площа Льва Толстого, Тараса Шевченка, Хрещатик, Шулявська