Locator Київ Студії нарощування вій метро Лісова Студії нарощування вій метро Лісова Київ

Студії нарощування вій поряд метро Лісова у Києві

8
  • PRO

    реклама Салон краси Ma Cherie

     2.7 км від метро Лісова

    Дніпровський район, тел. 0 (50) 410-77... показати
    вулиця Воскресенська, 12а, тел. +380(50)410-77-33 детальніше
    В арсеналі наших майстрів тільки кращі світові розробки, методики, новітні апарати. Фахівці постійно стежать за розвитком індустрії краси, в курсі новинок і модних тенденцій.Тому ви можете бути...
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Салон красоты SugarLady

    вулиця Шолом-Алейхема, тел. 0 (93) 108-35... показати
    вулиця Шолом-Алейхема, 18, тел. +380(93)108-35-01 детальніше
    Студії нарощування вій Салон красоты SugarLady знаходиться у Києві, вулиця Шолом-Алейхема. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 20:00.
  • Tandem

    вулиця Гетьмана Павла Полуботка , тел. 0 (95) 359-52... показати
    вулиця Гетьмана Павла Полуботка , 90/2, тел. +380(95)359-52-20 детальніше
    Студії нарощування вій Tandem знаходиться у Києві, вулиця Гетьмана Павла Полуботка . Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 20:00.
  • Салон красоты Юркос

    вулиця Кубанської України, тел. 0 (44) 220-28... показати
    вулиця Кубанської України, 31а, тел. +380(44)220-28-28 детальніше
    Студії нарощування вій Салон красоты Юркос знаходиться у Києві, вулиця Кубанської України. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:30 до 20:00.
  • Салон Гармонія

    вулиця Мілютенка, тел. 0 (98) 835-80... показати
    вулиця Мілютенка, 19, тел. +380(98)835-80-36 детальніше
    Студії нарощування вій Салон Гармонія знаходиться у Києві, вулиця Мілютенка. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 21:00.
  • Салон красоты Камила

    метро Лісова, вулиця Академіка Курчатова, тел. 0 (93) 315-00... показати
    метро Лісова, вулиця Академіка Курчатова, 19а, тел. +380(93)315-00-53 детальніше
    Студії нарощування вій Салон красоты Камила знаходиться у Києві, вулиця Академіка Курчатова. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 20:00.
  • Tandem

    метро Лісова, вулиця Гетьмана Павла Полуботка , тел. 0 (95) 359-52... показати
    метро Лісова, вулиця Гетьмана Павла Полуботка , 90/2, тел. +380(95)359-52-20 детальніше
    Студії нарощування вій Tandem знаходиться у Києві, вулиця Гетьмана Павла Полуботка . Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 20:00.
  • Парикмахерская Ирис

    вулиця Кубанської України, тел. 0 (44) 221-30... показати
    вулиця Кубанської України, 31а, тел. +380(44)221-30-90 детальніше
    Студії нарощування вій Парикмахерская Ирис знаходиться у Києві, вулиця Кубанської України. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 20:00.
  • Салон Amy Lee Studio

    вулиця Гетьмана Павла Полуботка , тел. 0 (50) 021-80... показати
    вулиця Гетьмана Павла Полуботка , 65, тел. +380(50)021-80-76 детальніше
    Студії нарощування вій Салон Amy Lee Studio знаходиться у Києві, вулиця Гетьмана Павла Полуботка . Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 21:00.

Коротко про студії нарощування вій поряд метро Лісова

На цій сторінці зібрані студії нарощування вій, розташовані поряд метро Лісова у Києві. . Locator відомо про вісім студії нарощування вій поряд з цим місцем серед яких Салон красоты SugarLady, Tandem, Салон красоты Юркос та інші , які розташовані на вул. Шолом-Алейхема, вул. Гетьмана Павла Полуботка , вул. Кубанської України і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці студії нарощування вій.

  • Чи є і скільки Студії нарощування вій працюють поряд метро Лісова у Києві?

    Так, поряд метро Лісова у Києві є Студії нарощування вій. За даним Locator тут ведуть діяльність 8 Студії нарощування вій.

  • Які Студії нарощування вій найкращі поряд метро Лісова у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Студії нарощування вій поряд метро Лісова у Києві: Салон красоты SugarLady, Tandem, Салон красоты Юркос.

  • Де знаходиться найближчі від мене Студії нарощування вій поряд метро Лісова у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Студії нарощування вій, перейдіть на сторінку Студії нарощування вій поряд метро Лісова у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Студії нарощування вій поряд метро Лісова у Києві?

    Ціни на послуги Студії нарощування вій залежать від конкретної послуги і Студії нарощування вій. Locator.ua дає можливість всім Студії нарощування вій вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Студії нарощування вій.

  • Послугами яких Студії нарощування вій поряд метро Лісова у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Студії нарощування вій, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Салон красоты SugarLady, Tandem, Салон красоты Юркос.

  • Як зв'язатись з цими Студії нарощування вій?

    Контакти для зв'язку з цими Студії нарощування вій ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Студії нарощування вій поряд метро Лісова у Києві поряд

за станціями метро поряд:

Студії нарощування вій у Києві

Студії нарощування вій за районами Києва:

Студії нарощування вій за близькістю до метро:

Академмістечко, Арсенальна, Берестейська, Васильківська, Вирлиця, Виставковий центр, Вокзальна, Героїв Дніпра, Голосіївська, Дарниця, Деміївська, Дорогожичі, Дружби Народів, Житомирська, Золоті ворота, Іподром, Кловська, Контрактова площа, Либідська, Лівобережна, Лісова, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Мінська, Нивки, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Політехнічний інститут, Почайна, Поштова площа, Святошино, Тараса Шевченка, Театральна, Теремки, Університет, Харківська, Хрещатик, Чернігівська, Шулявська

Більше популярних послуг у рубриці:

очищення шкіри, ін'єкційні процедури, масаж, антицелюлітний масаж, anti-age процедури, епіляція, релакс-масаж, послуги косметолога, корекція фігури, нарощування нігтів, татуаж, перукар, догляд за тілом, косметолог, жіночий манікюр, стрижка жіноча, дитячий перукар, пірсинг, догляд за обличчям, фарбування волосся, стрижка, солярій, хімічна завивка волосся, парафінотерапія, чоловічі стрижки, дитяча стрижка, прокол/пірсинг вух, укладка волосся, випрямлення волосся, чоловічий манікюр