Locator Київ Студії нарощування вій метро Либідська Студії нарощування вій метро Либідська Київ

Студії нарощування вій поряд метро Либідська у Києві

6
  • PRO

    реклама Салон краси Ma Cherie

     10 км від метро Либідська

    Дніпровський район, тел. 0 (50) 410-77... показати
    вулиця Воскресенська, 12а, тел. +380(50)410-77-33 детальніше
    В арсеналі наших майстрів тільки кращі світові розробки, методики, новітні апарати. Фахівці постійно стежать за розвитком індустрії краси, в курсі новинок і модних тенденцій.Тому ви можете бути...
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Студия макияжа Наталии Узарской

    метро Либідська, бульвар Миколи Міхновського, тел. 0 (97) 004-88... показати
    метро Либідська, бульвар Миколи Міхновського, 5, тел. +380(97)004-88-31 детальніше
    Студії нарощування вій Студия макияжа Наталии Узарской знаходиться у Києві, бульвар Миколи Міхновського. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 20:00.
  • Студия красоты Incanto Capelli

    вулиця Джона Маккейна, тел. 0 (44) 339-92... показати
    вулиця Джона Маккейна, 7, тел. +380(44)339-92-44 детальніше
    Студії нарощування вій Студия красоты Incanto Capelli знаходиться у Києві, вулиця Джона Маккейна. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 21:00.
  • Наращивание ресниц в Киеве - Queen Lashes

    вулиця Велика Васильківська, тел. 0 (50) 226-17... показати
    вулиця Велика Васильківська, 143/2, тел. +380(50)226-17-39 детальніше
    Студії нарощування вій Наращивание ресниц в Киеве - Queen Lashes знаходиться у Києві, вулиця Велика Васильківська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 20:30.
  • СПА-салон Ла Руз

    метро Либідська, вулиця Ковпака, тел. 0 (50) 479-01... показати
    метро Либідська, вулиця Ковпака, 17, тел. +380(50)479-01-99 детальніше
    Студії нарощування вій СПА-салон Ла Руз знаходиться у Києві, вулиця Ковпака. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 20:00.
  • Салон Лилия

    вулиця Велика Васильківська, тел. 0 (44) 221-25... показати
    вулиця Велика Васильківська, 132, тел. +380(44)221-25-59 детальніше
    Студії нарощування вій Салон Лилия знаходиться у Києві, вулиця Велика Васильківська.
  • Салон красоты Майя-Плюс

    метро Либідська, вулиця Велика Васильківська, тел. 0 (44) 529-45... показати
    метро Либідська, вулиця Велика Васильківська, 132, тел. +380(44)529-45-99 детальніше
    Студії нарощування вій Салон красоты Майя-Плюс знаходиться у Києві, вулиця Велика Васильківська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 21:00.

Коротко про студії нарощування вій поряд метро Либідська

На цій сторінці зібрані студії нарощування вій, розташовані поряд метро Либідська у Києві. . Locator відомо про шість студії нарощування вій поряд з цим місцем серед яких Студия макияжа Наталии Узарской, Студия красоты Incanto Capelli, Наращивание ресниц в Киеве - Queen Lashes та інші , які розташовані на бул. Миколи Міхновського, вул. Джона Маккейна, вул. Велика Васильківська і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці студії нарощування вій.

  • Чи є і скільки Студії нарощування вій працюють поряд метро Либідська у Києві?

    Так, поряд метро Либідська у Києві є Студії нарощування вій. За даним Locator тут ведуть діяльність 6 Студії нарощування вій.

  • Які Студії нарощування вій найкращі поряд метро Либідська у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Студії нарощування вій поряд метро Либідська у Києві: Студия макияжа Наталии Узарской, Студия красоты Incanto Capelli, Наращивание ресниц в Киеве - Queen Lashes.

  • Де знаходиться найближчі від мене Студії нарощування вій поряд метро Либідська у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Студії нарощування вій, перейдіть на сторінку Студії нарощування вій поряд метро Либідська у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Студії нарощування вій поряд метро Либідська у Києві?

    Ціни на послуги Студії нарощування вій залежать від конкретної послуги і Студії нарощування вій. Locator.ua дає можливість всім Студії нарощування вій вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Студії нарощування вій.

  • Послугами яких Студії нарощування вій поряд метро Либідська у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Студії нарощування вій, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Студия макияжа Наталии Узарской, Студия красоты Incanto Capelli, Наращивание ресниц в Киеве - Queen Lashes.

  • Як зв'язатись з цими Студії нарощування вій?

    Контакти для зв'язку з цими Студії нарощування вій ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Студії нарощування вій поряд метро Либідська у Києві поряд

за станціями метро поряд:

Студії нарощування вій у Києві

Студії нарощування вій за районами Києва:

Студії нарощування вій за близькістю до метро:

Академмістечко, Арсенальна, Берестейська, Васильківська, Вирлиця, Виставковий центр, Вокзальна, Героїв Дніпра, Голосіївська, Дарниця, Деміївська, Дорогожичі, Дружби Народів, Житомирська, Золоті ворота, Іподром, Кловська, Контрактова площа, Либідська, Лівобережна, Лісова, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Мінська, Нивки, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Політехнічний інститут, Почайна, Поштова площа, Святошино, Тараса Шевченка, Театральна, Теремки, Університет, Харківська, Хрещатик, Чернігівська, Шулявська

Більше популярних послуг у рубриці:

нігті, ін'єкційні процедури, очищення шкіри, візаж, корекція фігури, догляд за обличчям, татуаж, масаж, фарбування брів, мезотерапія тіла, послуги косметолога, антицелюлітний масаж, Безкоштовний Wi-Fi, укладка волосся, макіяж, перукар, мелірування, воскова депіляція, колаген, гідромасаж, релакс-масаж, мезотерапія обличчя, апаратна косметологія обличчя, колорування, депіляція, lpg-масаж, ліфтинг тіла, солярій, лікування акне, випрямлення волосся