Locator Київ Тату-салони метро Контрактова площа Тату-салони метро Контрактова площа Київ

Тату-салони поряд метро Контрактова площа у Києві

6
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Tattooo Shu

    вулиця Воздвиженська, тел. 0 (93) 297-63... показати
    вулиця Воздвиженська, 14, тел. +380(93)297-63-83 детальніше
    Тату-салони Tattooo Shu знаходиться у Києві, вулиця Воздвиженська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 21:00.
  • Салон красоты Вселена

    вулиця Григорія Сковороди, тел. 0 (44) 425-01... показати
    вулиця Григорія Сковороди, 3, тел. +380(44)425-01-01 детальніше
    Тату-салони Салон красоты Вселена знаходиться у Києві, вулиця Григорія Сковороди. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 21:00.
  • Balls Barbershop & Tattoo

    вулиця Межигірська, тел. 0 (73) 153-83... показати
    вулиця Межигірська, 25, тел. +380(73)153-83-62 детальніше
    Тату-салони Balls Barbershop & Tattoo знаходиться у Києві, вулиця Межигірська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 21:00.
  • Салон-магазин Империя тату

    вулиця Волоська, тел. 0 (44) 425-45... показати
    вулиця Волоська, 44, тел. +380(44)425-45-67 детальніше
    Тату-салони Салон-магазин Империя тату знаходиться у Києві, вулиця Волоська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 11:00 до 20:00.
  • Esthetic syndicate

    вулиця Спаська, тел. 0 (63) 119-60... показати
    вулиця Спаська, 9, тел. +380(63)119-60-06 детальніше
    Тату-салони Esthetic syndicate знаходиться у Києві, вулиця Спаська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 19:00.
  • Тату студия Stigmata tatoo crew

    вулиця Іллінська, тел. 0 (93) 147-00... показати
    вулиця Іллінська, 20, тел. +380(93)147-00-26 детальніше
    Тату-салони Тату студия Stigmata tatoo crew знаходиться у Києві, вулиця Іллінська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 18:00.

Коротко про тату-салони поряд метро Контрактова площа

На цій сторінці зібрані тату-салони, розташовані поряд метро Контрактова площа у Києві. . Locator відомо про шість тату-салони поряд з цим місцем серед яких Tattooo Shu, Салон красоты Вселена, Balls Barbershop & Tattoo та інші , які розташовані на вул. Воздвиженська, вул. Григорія Сковороди, вул. Межигірська і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці тату-салони.

  • Чи є і скільки Тату-салони працюють поряд метро Контрактова площа у Києві?

    Так, поряд метро Контрактова площа у Києві є Тату-салони. За даним Locator тут ведуть діяльність 6 Тату-салони.

  • Які Тату-салони найкращі поряд метро Контрактова площа у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Тату-салони поряд метро Контрактова площа у Києві: Tattooo Shu, Салон красоты Вселена, Balls Barbershop & Tattoo.

  • Де знаходиться найближчі від мене Тату-салони поряд метро Контрактова площа у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Тату-салони, перейдіть на сторінку Тату-салони поряд метро Контрактова площа у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Тату-салони поряд метро Контрактова площа у Києві?

    Ціни на послуги Тату-салони залежать від конкретної послуги і Тату-салони. Locator.ua дає можливість всім Тату-салони вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Тату-салони.

  • Послугами яких Тату-салони поряд метро Контрактова площа у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Тату-салони, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Tattooo Shu, Салон красоты Вселена, Balls Barbershop & Tattoo.

  • Як зв'язатись з цими Тату-салони?

    Контакти для зв'язку з цими Тату-салони ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Тату-салони поряд метро Контрактова площа у Києві поряд

за районами поряд:

Тату-салони у Києві

Тату-салони за районами Києва:

Тату-салони за близькістю до метро:

Вокзальна, Дарниця, Дружби Народів, Золоті ворота, Кловська, Контрактова площа, Либідська, Лісова, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Мінська, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Поштова площа, Святошино, Тараса Шевченка, Театральна, Університет, Хрещатик, Чернігівська

Більше популярних послуг у рубриці:

антицелюлітний масаж, жіночій педикюр, татуювальник, дреди, брондування волосся, лікування волосся і шкіри голови, корекція брів, татуювання жіночі, пірсинг грудей, африканські косички - афроплетіння, пірсинг, релакс-масаж, манікюр, татуювання на шрамах, випрямлення волосся, біоламінування, стрижка жіноча, нарощування вій, прокол/пірсинг вух, французькі косички, жіночий одяг, нігті, масаж обличчя, татуювання на рубцях, тонування волосся, стрижка, чоловічі стрижки, татуаж, масаж, колорування