Locator Київ Перукарні метро Золоті ворота Перукарні метро Золоті ворота Київ

Перукарні поряд метро Золоті ворота у Києві

7
  • PRO

    BEAUTY PRO SALON

    вулиця Володимирська, тел. 0 (95) 349-07... показати
    вулиця Володимирська, 49а, тел. +380(95)349-07-07 , +380(97)349-07-07 детальніше
    Індивідуальний підхід до кожного клієнта Чи готові Ви до чарівного перетворення? Ми чекємо на Вас! Майстри нашого салону високої кваліфікації, візьмуться за фарбування і стрижку будь-якої...
  • PRO

    реклама Салон краси Ma Cherie

     9 км від метро Золоті ворота

    Дніпровський район, тел. 0 (50) 410-77... показати
    вулиця Воскресенська, 12а, тел. +380(50)410-77-33 детальніше
    В арсеналі наших майстрів тільки кращі світові розробки, методики, новітні апарати. Фахівці постійно стежать за розвитком індустрії краси, в курсі новинок і модних тенденцій.Тому ви можете бути...
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Салон масажу та краси Меліорс

    метро Золоті ворота, вулиця Прорізна, тел. 0 (67) 738-97... показати
    метро Золоті ворота, вулиця Прорізна, 18/1г, тел. +380(67)738-97-48 детальніше
    Салон Меліорс знаходиться в самому центрі Києва і тримає планку салону високого рівня. У нас працюють тільки професійні майстри. Красивий інтер'єр та індивідуальний підхід до кожного клієнта нікого...
  • метро Золоті ворота, вулиця Володимирська, тел. 0 (67) 705-57... показати
    метро Золоті ворота, вулиця Володимирська, 49а, тел. +380(67)705-57-57 детальніше
    Перукарні Erte Qoob знаходиться у Києві, вулиця Володимирська. Також у цієї організації є ще 5 філій. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 21:00.
  • Парикмахерская Болеро

    вулиця Миколи Лисенка, тел. 0 (44) 235-02... показати
    вулиця Миколи Лисенка, 8, тел. +380(44)235-02-07 детальніше
    Перукарні Парикмахерская Болеро знаходиться у Києві, вулиця Миколи Лисенка. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 20:00.
  • Tommy Gun Barbershop

    вулиця Пушкінська, тел. 0 (67) 888-62... показати
    вулиця Пушкінська, 37/1, тел. +380(67)888-62-82 детальніше
    Перукарні Tommy Gun Barbershop знаходиться у Києві, вулиця Пушкінська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 11:00 до 22:00.
  • Барбер шоп Giant

    вулиця Миколи Лисенка, тел. 0 (66) 023-66... показати
    вулиця Миколи Лисенка, 1, тел. +380(66)023-66-65 детальніше
    Перукарні Барбер шоп Giant знаходиться у Києві, вулиця Миколи Лисенка. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 18:00.
  • Truemen Barbershop

    вулиця Малопідвальна, тел. 0 (67) 373-77... показати
    вулиця Малопідвальна, 8/21, тел. +380(67)373-77-11 детальніше
    Перукарні Truemen Barbershop знаходиться у Києві, вулиця Малопідвальна. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 21:00.

Коротко про перукарні поряд метро Золоті ворота

На цій сторінці зібрані перукарні, розташовані поряд метро Золоті ворота у Києві. . Locator відомо про сім перукарні поряд з цим місцем серед яких BEAUTY PRO SALON, Салон масажу та краси Меліорс, Erte Qoob та інші , які розташовані на вул. Володимирська, вул. Прорізна і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці перукарні.

  • Чи є і скільки Перукарні працюють поряд метро Золоті ворота у Києві?

    Так, поряд метро Золоті ворота у Києві є Перукарні. За даним Locator тут ведуть діяльність 7 Перукарні.

  • Які Перукарні найкращі поряд метро Золоті ворота у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Перукарні поряд метро Золоті ворота у Києві: BEAUTY PRO SALON, Салон масажу та краси Меліорс, Erte Qoob.

  • Де знаходиться найближчі від мене Перукарні поряд метро Золоті ворота у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Перукарні, перейдіть на сторінку Перукарні поряд метро Золоті ворота у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Перукарні поряд метро Золоті ворота у Києві?

    Ціни на послуги Перукарні залежать від конкретної послуги і Перукарні. Locator.ua дає можливість всім Перукарні вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Перукарні.

  • Послугами яких Перукарні поряд метро Золоті ворота у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Перукарні, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: BEAUTY PRO SALON, Салон масажу та краси Меліорс, Erte Qoob.

  • Як зв'язатись з цими Перукарні?

    Контакти для зв'язку з цими Перукарні ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Перукарні поряд метро Золоті ворота у Києві поряд

за районами поряд:

Перукарні у Києві

Перукарні за районами Києва:

Перукарні за близькістю до метро:

Академмістечко, Арсенальна, Берестейська, Васильківська, Вирлиця, Виставковий центр, Вокзальна, Героїв Дніпра, Голосіївська, Дарниця, Деміївська, Дорогожичі, Дружби Народів, Житомирська, Золоті ворота, Іподром, Кловська, Контрактова площа, Либідська, Лівобережна, Лісова, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Мінська, Нивки, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Політехнічний інститут, Почайна, Поштова площа, Святошино, Сирець, Славутич, Тараса Шевченка, Театральна, Теремки, Університет, Харківська, Хрещатик, Чернігівська, Шулявська

Більше популярних послуг у рубриці:

фарбування брів, корекція брів, стрижка, стрижка кінчиків волосся, масаж, жіночий перукар, комплексна жіноча стрижка, спортивний масаж, моделювання брів, камуфлювання сивини для чоловіків, стрижка креативна, зняття покриття лаком, брондування волосся, плетіння коси, весільна зачіска, стрижка чоловіча, миття голови, мелірування часткове, мелірування, локони/керли, догляд за волоссям, релакс-масаж, стрижка короткого волосся, фарбування вій, ламінування волосся, вакуумний масаж, покриття нігтів гель-лаком, зняття нарощених нігтів, зняття + педикюр + покриття, Безкоштовний Wi-Fi