Locator Київ Нігтьові студії метро Золоті ворота Нігтьові студії метро Золоті ворота Київ

Нігтьові студії поряд метро Золоті ворота у Києві

6
  • PRO

    BEAUTY PRO SALON

    300 ₴
    вулиця Володимирська, тел. 0 (95) 349-07... показати
    вулиця Володимирська, 49а, тел. +380(95)349-07-07 , +380(97)349-07-07 детальніше
    Індивідуальний підхід до кожного клієнта Чи готові Ви до чарівного перетворення? Ми чекємо на Вас! Майстри нашого салону високої кваліфікації, візьмуться за фарбування і стрижку будь-якої...
  • PRO

    реклама Салон краси Ma Cherie

     9 км від метро Золоті ворота

    Дніпровський район, тел. 0 (50) 410-77... показати
    вулиця Воскресенська, 12а, тел. +380(50)410-77-33 детальніше
    В арсеналі наших майстрів тільки кращі світові розробки, методики, новітні апарати. Фахівці постійно стежать за розвитком індустрії краси, в курсі новинок і модних тенденцій.Тому ви можете бути...
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Like laque

    вулиця Пушкінська, тел. 0 (44) 332-24... показати
    вулиця Пушкінська, 2, тел. +380(44)332-24-45 детальніше
    Нігтьові студії Like laque знаходиться у Києві, вулиця Пушкінська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 21:00.
  • Парикмахерская Болеро

    метро Золоті ворота, вулиця Миколи Лисенка, тел. 0 (44) 235-02... показати
    метро Золоті ворота, вулиця Миколи Лисенка, 8, тел. +380(44)235-02-07 детальніше
    Нігтьові студії Парикмахерская Болеро знаходиться у Києві, вулиця Миколи Лисенка. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 20:00.
  • Студия маникюра High five nails studio

    вулиця Прорізна, тел. 0 (44) 278-22... показати
    вулиця Прорізна, 25, тел. +380(44)278-22-86 детальніше
    Нігтьові студії Студия маникюра High five nails studio знаходиться у Києві, вулиця Прорізна. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 21:00.
  • Студия маникюра Елены Шостаковой

    метро Золоті ворота, вулиця Богдана Хмельницького, тел. 0 (96) 928-88... показати
    метро Золоті ворота, вулиця Богдана Хмельницького, 32, тел. +380(96)928-88-83 детальніше
    Нігтьові студії Студия маникюра Елены Шостаковой знаходиться у Києві, вулиця Богдана Хмельницького. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:00 до 22:00.
  • Студия красоты Magic touch

    вулиця Золотоворітська, тел. 0 (93) 122-82... показати
    вулиця Золотоворітська, 2а, тел. +380(93)122-82-87 детальніше
    Нігтьові студії Студия красоты Magic touch знаходиться у Києві, вулиця Золотоворітська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 21:00.

Коротко про нігтьові студії поряд метро Золоті ворота

На цій сторінці зібрані нігтьові студії, розташовані поряд метро Золоті ворота у Києві. . Locator відомо про шість нігтьові студії поряд з цим місцем серед яких BEAUTY PRO SALON, Like laque, Парикмахерская Болеро та інші , які розташовані на вул. Володимирська, вул. Пушкінська, вул. Миколи Лисенка і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці нігтьові студії.

  • Чи є і скільки Нігтьові студії працюють поряд метро Золоті ворота у Києві?

    Так, поряд метро Золоті ворота у Києві є Нігтьові студії. За даним Locator тут ведуть діяльність 6 Нігтьові студії.

  • Які Нігтьові студії найкращі поряд метро Золоті ворота у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Нігтьові студії поряд метро Золоті ворота у Києві: BEAUTY PRO SALON, Like laque, Парикмахерская Болеро.

  • Де знаходиться найближчі від мене Нігтьові студії поряд метро Золоті ворота у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Нігтьові студії, перейдіть на сторінку Нігтьові студії поряд метро Золоті ворота у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Нігтьові студії поряд метро Золоті ворота у Києві?

    Ціни на послуги Нігтьові студії залежать від конкретної послуги і Нігтьові студії. За нашими даними, ціни на послуги Нігтьові студії поряд метро Золоті ворота у Києві починаються орієнтовно з 300₴. Locator.ua дає можливість всім Нігтьові студії вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Нігтьові студії.

  • Послугами яких Нігтьові студії поряд метро Золоті ворота у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Нігтьові студії, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: BEAUTY PRO SALON, Like laque, Парикмахерская Болеро.

  • Як зв'язатись з цими Нігтьові студії?

    Контакти для зв'язку з цими Нігтьові студії ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Нігтьові студії поряд метро Золоті ворота у Києві поряд

за районами поряд:

Нігтьові студії у Києві

Нігтьові студії за районами Києва:

Нігтьові студії за близькістю до метро:

Академмістечко, Арсенальна, Берестейська, Васильківська, Вирлиця, Виставковий центр, Вокзальна, Героїв Дніпра, Голосіївська, Дарниця, Деміївська, Дорогожичі, Дружби Народів, Житомирська, Золоті ворота, Іподром, Кловська, Контрактова площа, Либідська, Лівобережна, Лісова, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Мінська, Нивки, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Політехнічний інститут, Почайна, Поштова площа, Святошино, Сирець, Славутич, Тараса Шевченка, Театральна, Теремки, Університет, Харківська, Хрещатик, Чернігівська, Шулявська

Схожі рубрики: Манікюрний салон поряд метро Золоті ворота у Києві

Більше популярних послуг у рубриці:

корекція брів, чоловічий манікюр, перукар, чоловічий педикюр, апаратний манікюр, жіночий манікюр, фарбування брів, фарбування волосся, вечірній макіяж, spa-педикюр, кератинове випрямлення волосся, Перукарські послуги чоловікам, spa-манікюр, нарощування вій, стрижка під насадки, стрижка бороди, масаж рук, фарбування волосся шатуш, фарбування волосся AirTouch, кератинізація волосся, укладка люкс, фарбування коріння волосся, стрижка вусів, стрижка креативна, брондування волосся, миття голови, нарощування нігтів гелем, камуфлювання бороди, покриття нігтів лаком, ламінування брів