Locator Київ Приватні клініки Медичний центр метро Золоті ворота Медичний центр метро Золоті ворота Київ

Медичний центр поряд метро Золоті ворота у Києві

2
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • вулиця Володимирська, тел. 0 (44) 501-02... показати
    вулиця Володимирська, 51/53, тел. +380(44)501-02-03 детальніше
    Медичний центр представлений унікальними медичними напрямками на ринку, які об’єднані в одному закладі – центр травматології та ортопедії, центр психології та психотерапії, центр психосоматики...
  • Медицинский центр Владимира Козлова

    вулиця Володимирська, тел. 0 (44) 360-65... показати
    вулиця Володимирська, 49а, тел. +380(44)360-65-29 детальніше
    Медичний центр Медицинский центр Владимира Козлова знаходиться у Києві, вулиця Володимирська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 20:00.

Коротко про медичний центр поряд метро Золоті ворота

На цій сторінці зібрані медичний центр, розташовані поряд метро Золоті ворота у Києві. . Locator відомо про дві медичний центр поряд з цим місцем серед яких Healthy&Happy , Медицинский центр Владимира Козлова , які розташовані на вул. Володимирська. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці медичний центр.

  • Чи є і скільки Медичний центр працюють поряд метро Золоті ворота у Києві?

    Так, поряд метро Золоті ворота у Києві є Медичний центр. За даним Locator тут ведуть діяльність 2 Медичний центр.

  • Які Медичний центр найкращі поряд метро Золоті ворота у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Медичний центр поряд метро Золоті ворота у Києві: Healthy&Happy , Медицинский центр Владимира Козлова.

  • Де знаходиться найближчі від мене Медичний центр поряд метро Золоті ворота у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Медичний центр, перейдіть на сторінку Медичний центр поряд метро Золоті ворота у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Медичний центр поряд метро Золоті ворота у Києві?

    Ціни на послуги Медичний центр залежать від конкретної послуги і Медичний центр. Locator.ua дає можливість всім Медичний центр вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Медичний центр.

  • Послугами яких Медичний центр поряд метро Золоті ворота у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Медичний центр, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Healthy&Happy , Медицинский центр Владимира Козлова.

  • Як зв'язатись з цими Медичний центр?

    Контакти для зв'язку з цими Медичний центр ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Медичний центр поряд метро Золоті ворота у Києві поряд

за районами поряд:

Медичний центр у Києві

Медичний центр за районами Києва:

Медичний центр за близькістю до метро:

Академмістечко, Арсенальна, Берестейська, Бориспільська, Васильківська, Видубичі, Виставковий центр, Вокзальна, Героїв Дніпра, Голосіївська, Дарниця, Деміївська, Дружби Народів, Житомирська, Золоті ворота, Іподром, Кловська, Контрактова площа, Либідська, Лівобережна, Лук'янівська, Мінська, Нивки, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Політехнічний інститут, Почайна, Поштова площа, Святошино, Тараса Шевченка, Театральна, Університет, Харківська, Хрещатик, Чернігівська, Шулявська