Locator Київ Діагностичний центр метро Золоті ворота Діагностичний центр метро Золоті ворота Київ

Діагностичний центр поряд метро Золоті ворота у Києві

2
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Центр традиционной медицины доктора Измайлова

    метро Золоті ворота, вулиця Богдана Хмельницького, тел. 0 (44) 331-19... показати
    метро Золоті ворота, вулиця Богдана Хмельницького, 16/22, тел. +380(44)331-19-06 детальніше
    Діагностичний центр Центр традиционной медицины доктора Измайлова знаходиться у Києві, вулиця Богдана Хмельницького. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 20:00.
  • Боди лайк

    вулиця Богдана Хмельницького, тел. 0 (96) 204-05... показати
    вулиця Богдана Хмельницького, 26, тел. +380(96)204-05-45 детальніше
    Діагностичний центр Боди лайк знаходиться у Києві, вулиця Богдана Хмельницького. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 18:00.

Коротко про діагностичний центр поряд метро Золоті ворота

На цій сторінці зібрані діагностичний центр, розташовані поряд метро Золоті ворота у Києві. . Locator відомо про дві діагностичний центр поряд з цим місцем серед яких Центр традиционной медицины доктора Измайлова, Боди лайк , які розташовані на вул. Богдана Хмельницького. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці діагностичний центр.

  • Чи є і скільки Діагностичний центр працюють поряд метро Золоті ворота у Києві?

    Так, поряд метро Золоті ворота у Києві є Діагностичний центр. За даним Locator тут ведуть діяльність 2 Діагностичний центр.

  • Які Діагностичний центр найкращі поряд метро Золоті ворота у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Діагностичний центр поряд метро Золоті ворота у Києві: Центр традиционной медицины доктора Измайлова, Боди лайк.

  • Де знаходиться найближчі від мене Діагностичний центр поряд метро Золоті ворота у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Діагностичний центр, перейдіть на сторінку Діагностичний центр поряд метро Золоті ворота у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Діагностичний центр поряд метро Золоті ворота у Києві?

    Ціни на послуги Діагностичний центр залежать від конкретної послуги і Діагностичний центр. Locator.ua дає можливість всім Діагностичний центр вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Діагностичний центр.

  • Послугами яких Діагностичний центр поряд метро Золоті ворота у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Діагностичний центр, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Центр традиционной медицины доктора Измайлова, Боди лайк.

  • Як зв'язатись з цими Діагностичний центр?

    Контакти для зв'язку з цими Діагностичний центр ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Діагностичний центр поряд метро Золоті ворота у Києві поряд

за районами поряд:

Діагностичний центр у Києві

Діагностичний центр за районами Києва:

Діагностичний центр за близькістю до метро:

Академмістечко, Арсенальна, Берестейська, Васильківська, Виставковий центр, Вокзальна, Голосіївська, Дарниця, Деміївська, Дорогожичі, Дружби Народів, Житомирська, Золоті ворота, Іподром, Кловська, Контрактова площа, Лівобережна, Лісова, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Мінська, Нивки, Оболонь, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Політехнічний інститут, Почайна, Поштова площа, Святошино, Тараса Шевченка, Театральна, Університет, Харківська, Чернігівська, Шулявська