• PRO

    Приватний нотаріус Полова Маргарита Василівна

    Ваш надійний партнер у вирішенні правових питань
     4.1 км від метро Дружби Народів: Київ, вулиця Володимирська
    детальніше
  • PRO

    Нотаріус Пахниць Наталя Вікторівна

    Вірність, професіоналізм, довіра – наші основні цінності для вашого спокою!
     4.3 км від метро Дружби Народів: Київ, вулиця Михайлівська
    детальніше
  • PRO

    Нотаріус Назарчук Оксана Миколаївна

    Досвідчений нотаріус в центрі міста.
     4.7 км від метро Дружби Народів: Київ, вулиця Десятинна
    детальніше
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Нотаріус Бондаренко Галина Олександрівна

    вулиця Михайла Бойчука, тел. 0 (66) 901-43... показати
    вулиця Михайла Бойчука, 4, тел. +380(66)901-43-13 детальніше
    Досвід роботи нотаріусом з 1994 року.Англомовний нотаріус,є вища філологічна освіта.Підготовка документів будь-якої складності для дії за кордоном,в тому числі афідевітів. Всі види договорів,...
  • Приватний нотаріус Бовбалан Надія Ростиславівна

    вулиця Іоанна Павла ІІ, тел. 0 (96) 227-78... показати
    вулиця Іоанна Павла ІІ, 22, тел. +380(96)227-78-22 детальніше
    Нотаріальні дії: посвідчення правочинів (договори відчуження нерухомого та рухомого майна, застави/іпотеки, позики, оренди, шлюбні договори, заповіти, довіреності тощо); засвідчення вірності...
  • Нотаріус Лашина Наталя Геннадіївна

    метро Дружби Народів, вулиця Джона Маккейна, тел. 0 (67) 627-77... показати
    метро Дружби Народів, вулиця Джона Маккейна, 30, тел. +380(67)627-77-20 детальніше
    Послуги нотаріуса: 1. Посвідчення договорів:  купівлі-продажу, дарування, міні нерухомого майна (квартири, земельних ділянок, садових будинків, житлових будинків, нежитлових поміщень, гаражів);...
  • Нотаріус

    бульвар Марії Приймаченко, тел.
    бульвар Марії Приймаченко, 5, тел. детальніше
    Нотаріуси Нотаріус знаходиться у Києві, бульвар Марії Приймаченко. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 18:00.
  • Парусова Галина Михайлівна

    метро Дружби Народів, вулиця Джона Маккейна, тел.
    метро Дружби Народів, вулиця Джона Маккейна, 31, тел. детальніше
    Нотаріуси Парусова Галина Михайлівна знаходиться у Києві, вулиця Джона Маккейна. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 17:00.
  • Кудрявцева Алла Петрівна

    метро Дружби Народів, вулиця Михайла Бойчука, тел.
    метро Дружби Народів, вулиця Михайла Бойчука, 7/11, тел. детальніше
    Нотаріуси Кудрявцева Алла Петрівна знаходиться у Києві, вулиця Михайла Бойчука. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 18:00.
  • нотаріус

    метро Дружби Народів, вулиця Михайла Бойчука, тел.
    метро Дружби Народів, вулиця Михайла Бойчука, 2/34, тел. детальніше
    Нотаріуси нотаріус знаходиться у Києві, вулиця Михайла Бойчука. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 19:00.
  • Приватний нотаріус Захарченко Вікторія Вікторівна

    вулиця Німанська, тел.
    вулиця Німанська, 3, тел. детальніше
    Нотаріуси Приватний нотаріус Захарченко Вікторія Вікторівна знаходиться у Києві, вулиця Німанська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 19:00.
  • Левчук Ірина Ігорівна

    вулиця Михайла Драгомирова, тел.
    вулиця Михайла Драгомирова, 6б, тел. детальніше
    Нотаріуси Левчук Ірина Ігорівна знаходиться у Києві, вулиця Михайла Драгомирова. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 18:00.
  • Приватний нотаріус Чепусова Наталія

    метро Дружби Народів, бульвар Марії Приймаченко, тел.
    метро Дружби Народів, бульвар Марії Приймаченко, 6а, тел. детальніше
    Нотаріуси Приватний нотаріус Чепусова Наталія знаходиться у Києві, бульвар Марії Приймаченко. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 17:00.

Коротко про нотаріуси поряд метро Дружби Народів

На цій сторінці зібрані нотаріуси, розташовані поряд метро Дружби Народів у Києві. . Locator відомо про десять нотаріуси поряд з цим місцем серед яких Нотаріус Бондаренко Галина Олександрівна, Приватний нотаріус Бовбалан Надія Ростиславівна, Нотаріус Лашина Наталя Геннадіївна та інші , які розташовані на вул. Михайла Бойчука, вул. Іоанна Павла ІІ, вул. Джона Маккейна і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці нотаріуси.

  • Чи є і скільки Нотаріуси працюють поряд метро Дружби Народів у Києві?

    Так, поряд метро Дружби Народів у Києві є Нотаріуси. За даним Locator тут ведуть діяльність 10 Нотаріуси.

  • Які Нотаріуси найкращі поряд метро Дружби Народів у Києві?

  • Де знаходиться найближчі від мене Нотаріуси поряд метро Дружби Народів у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Нотаріуси, перейдіть на сторінку Нотаріуси поряд метро Дружби Народів у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Нотаріуси поряд метро Дружби Народів у Києві?

    Ціни на послуги Нотаріуси залежать від конкретної послуги і Нотаріуси. Locator.ua дає можливість всім Нотаріуси вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Нотаріуси.

  • Послугами яких Нотаріуси поряд метро Дружби Народів у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Нотаріуси, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Нотаріус Бондаренко Галина Олександрівна, Приватний нотаріус Бовбалан Надія Ростиславівна, Нотаріус Лашина Наталя Геннадіївна.

  • Як зв'язатись з цими Нотаріуси?

    Контакти для зв'язку з цими Нотаріуси ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

  • З котрої і до котрої години приймають Нотаріуси?

    В основному Нотаріуси ведуть прийом за стандартним графіком, але з більшістю можливо домовитись про більш зручний для вас час.

Нотаріуси поряд метро Дружби Народів у Києві поряд

за станціями метро поряд:

Нотаріуси у Києві

Нотаріуси за районами Києва:

Нотаріуси за близькістю до метро:

Академмістечко, Арсенальна, Берестейська, Бориспільська, Васильківська, Вирлиця, Виставковий центр, Вокзальна, Героїв Дніпра, Голосіївська, Дарниця, Деміївська, Дорогожичі, Дружби Народів, Житомирська, Золоті ворота, Іподром, Кловська, Контрактова площа, Либідська, Лівобережна, Лісова, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Мінська, Нивки, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Політехнічний інститут, Почайна, Поштова площа, Святошино, Славутич, Тараса Шевченка, Театральна, Теремки, Університет, Харківська, Хрещатик, Червоний хутір, Чернігівська, Шулявська

Схожі рубрики: Нотаріальна контора поряд метро Дружби Народів у Києві

Більше популярних послуг у рубриці:

реєстрація ТОВ, компаній, підприємств, оформлення шлюбного договору, посвідчення договорів, засвідчення справжності підпису, видача свідоцтва про право власності на частку в спільному майні, видача свідоцтва про право на спадщину, реєстрація ФОП, консультація нотаріуса, посвідчення договору купівлі-продажу нерухомості, спадкове право, посвідчення договорів про утримання, вихованні та місце проживання дитини, посвідчення договорів купівлі-продажу, оформлення спадщини, прийняття закритого заповіту, відкриття конверту з закритим заповітом і оголошення закритого заповіту, переклад документів, нотаріальний переклад, видача свідоцтв, супроводження угод з нерухомістю, оформлення договорів на аліменти, односторонні угоди, посвідчення договорів міни, ліквідація ТОВ, компаній, підприємств, оцінка нерухомості, вчинення виконавчого напису на стягнення заборгованості та звернення стягнення на заставлене майно, посвідчення часу пред'явлення документа, юридичний супровід бізнесу, оформлення згоди виїзду дитини за кордон, забезпечення доказів, договір дарування