• PRO

    Сервісний центр МайстерФон 2 філій у Київ

    вулиця Гетьмана Павла Полуботко, тел. 0 (93) 756-13... показати
    вулиця Гетьмана Павла Полуботко, 7а, тел. +380(93)756-13-22 детальніше
    Відділення мережі сервісних центрів Майстерфон в Дніпровському районі біля метро Дарниця Мережа сервісних центрів - спеціалізація ремонт мобільних телефонів і планшетів в Києві. Сервіс...
  • PRO

    реклама Сервісний центр МайстерФон еще 2 адреса

     5 км від метро Дарниця

    Дарницький район, тел. 0 (50) 255-48... показати
    вулиця Олександра Мишуги, 9а, тел. +380(50)255-48-36 Viber детальніше
    Відділення мережі сервісних центрів Майстерфон біля метро Позняки. (200 метрів) ...
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • IT-Mag

    метро Дарниця, бульвар Праці, тел. 0 (50) 211-55... показати
    метро Дарниця, бульвар Праці, 10, тел. +380(50)211-55-21 детальніше
    Сервісний центр здійснює модернізацію і ремонт ноутбуків Acer, Asus, Toshiba, Sony, Samsung, Dell, HP, LG, IBM, Compaq, Fujitsu-Siemens та інших. Звертаючись в наш сервісний центр, ми гарантуємо вам..
  • Добрів

    вулиця Гетьмана Павла Полуботко, тел. 0 (63) 729-62... показати
    вулиця Гетьмана Павла Полуботко, 7а, тел. +380(63)729-62-12 детальніше
    Швидко та якісно обслужимо Ваш телефон. Досвідчений та кваліфікований майстер проведе діагностику з подальшим ремонтом Вашого гаджета. Всі види складнощів у ремонті телефонів пройдуть швидко та...
  • Сервисный центр NLT Service

    вулиця Андрія Малишка, тел. 0 (44) 513-02... показати
    вулиця Андрія Малишка, 3, тел. +380(44)513-02-34 детальніше
    Ремонт планшетів і ноутбуків Сервисный центр NLT Service знаходиться у Києві, вулиця Андрія Малишка. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 19:00.
  • МІРТЕХСЕРВІС

    метро Дарниця, вулиця Гетьмана Павла Полуботко, тел. 0 (44) 292-51... показати
    метро Дарниця, вулиця Гетьмана Павла Полуботко, 28, тел. +380(44)292-51-50 детальніше
    Ремонт планшетів і ноутбуків МІРТЕХСЕРВІС знаходиться у Києві, вулиця Гетьмана Павла Полуботко. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 19:00.
  • Сервисный центр Service4You

    проспект Соборності, тел. 0 (44) 383-82... показати
    проспект Соборності, 15, тел. +380(44)383-82-29 детальніше
    Ремонт планшетів і ноутбуків Сервисный центр Service4You знаходиться у Києві, проспект Соборності. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 18:00.
  • Компания Микроэвмсервис

    метро Дарниця, вулиця Гетьмана Павла Полуботко, тел. 0 (44) 292-20... показати
    метро Дарниця, вулиця Гетьмана Павла Полуботко, 28, тел. +380(44)292-20-11 детальніше
    Ремонт планшетів і ноутбуків Компания Микроэвмсервис знаходиться у Києві, вулиця Гетьмана Павла Полуботко. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 18:00.
  • Сервисный центр Laki Service

    вулиця Бажова, тел. 0 (73) 045-29... показати
    вулиця Бажова, 13/9, тел. +380(73)045-29-33 детальніше
    Ремонт планшетів і ноутбуків Сервисный центр Laki Service знаходиться у Києві, вулиця Бажова. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 18:00.
  • Мастерская комплексных решений

    метро Дарниця, вулиця Віталія Шимановського, тел. 0 (44) 225-36... показати
    метро Дарниця, вулиця Віталія Шимановського, 2/1, тел. +380(44)225-36-92 детальніше
    Ремонт планшетів і ноутбуків Мастерская комплексных решений знаходиться у Києві, вулиця Віталія Шимановського. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 18:00.

Коротко про ремонт планшетів і ноутбуків поряд метро Дарниця

На цій сторінці зібрані ремонт планшетів і ноутбуків, розташовані поряд метро Дарниця у Києві. . Locator відомо про дев'ять ремонт планшетів і ноутбуків поряд з цим місцем серед яких Сервісний центр МайстерФон, IT-Mag, Добрів та інші , які розташовані на вул. Гетьмана Павла Полуботко, бул. Праці і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці ремонт планшетів і ноутбуків.

  • Чи є і скільки Ремонт планшетів і ноутбуків працюють поряд метро Дарниця у Києві?

    Так, поряд метро Дарниця у Києві є Ремонт планшетів і ноутбуків. За даним Locator тут ведуть діяльність 9 Ремонт планшетів і ноутбуків.

  • Які Ремонт планшетів і ноутбуків найкращі поряд метро Дарниця у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Ремонт планшетів і ноутбуків поряд метро Дарниця у Києві: Сервісний центр МайстерФон, IT-Mag, Добрів.

  • Де знаходиться найближчі від мене Ремонт планшетів і ноутбуків поряд метро Дарниця у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Ремонт планшетів і ноутбуків, перейдіть на сторінку Ремонт планшетів і ноутбуків поряд метро Дарниця у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Ремонт планшетів і ноутбуків поряд метро Дарниця у Києві?

    Ціни на послуги Ремонт планшетів і ноутбуків залежать від конкретної послуги і Ремонт планшетів і ноутбуків. Locator.ua дає можливість всім Ремонт планшетів і ноутбуків вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Ремонт планшетів і ноутбуків.

  • Послугами яких Ремонт планшетів і ноутбуків поряд метро Дарниця у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Ремонт планшетів і ноутбуків, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Сервісний центр МайстерФон, IT-Mag, Добрів.

  • Як зв'язатись з цими Ремонт планшетів і ноутбуків?

    Контакти для зв'язку з цими Ремонт планшетів і ноутбуків ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Ремонт планшетів і ноутбуків поряд метро Дарниця у Києві поряд

за станціями метро поряд:

Ремонт планшетів і ноутбуків у Києві

Ремонт планшетів і ноутбуків за районами Києва:

Ремонт планшетів і ноутбуків за близькістю до метро:

Академмістечко, Арсенальна, Берестейська, Васильківська, Вирлиця, Виставковий центр, Вокзальна, Героїв Дніпра, Голосіївська, Дарниця, Деміївська, Дорогожичі, Дружби Народів, Золоті ворота, Іподром, Кловська, Контрактова площа, Либідська, Лівобережна, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Мінська, Нивки, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Політехнічний інститут, Почайна, Святошино, Сирець, Тараса Шевченка, Театральна, Теремки, Університет, Харківська, Хрещатик, Чернігівська, Шулявська

Більше популярних послуг у рубриці:

відновлення даних, ремонт лазерних прінтерів, ремонт lcd телевізорів, ремонт комп'ютерів, ремонт БФП, ремонт смартфонів, перепрошивка телефону/смартфорну, чистка нотбуків, ремонт моніторів, модернізація комп'ютерів, ремонт навушників, заміна дисплею (екрану, матриці) ноутбуків, купити клавіатуру, заміна скла (тачскріна) Lenovo, заміна/ремонт поліфонічного динаміку iPhone, заміна дисплею (екрану) Xiaomi, ремонт тримерів, ремонт м'ясорубок, ремонт прасок, установка антивіруса, ремонт міксерів, заміна скла (тачскріна) телефону/смартфону, заміна дисплею (екрану) Meizu, заміна/ремонт підсвітки екрану/дисплею iPhone, ремонт проекторів, ремонт кухоних (побутових) витяжок, ремонт ДБЖ, ремонт кухонних комбайнів, ремонт електрочайників, збирання комп'ютерів