Locator Київ Поліклініки метро Дарниця Поліклініки метро Дарниця Київ

Поліклініки поряд метро Дарниця у Києві

5
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Приватна клініка "Медична Допомога"

    метро Дарниця, проспект Миру, тел. 0 (44) 333-87... показати
    метро Дарниця, проспект Миру, 19/18, тел. +380(44)333-87-02 детальніше
    Медична Допомога - це медичний центр в Києві, що надає повний спектр медичних послуг. Це один з кращих центрів в Дніпровському районі.Ми працюємо як з дорослими, так і з дітьми. Середній досвід...
  • КНП ЦПМСД № 3 Днепровского района

    метро Дарниця, вулиця Червоноткацька, тел. 0 (44) 559-01... показати
    метро Дарниця, вулиця Червоноткацька, 31, тел. +380(44)559-01-22 детальніше
    Поліклініки КНП ЦПМСД № 3 Днепровского района знаходиться у Києві, вулиця Червоноткацька. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:00 до 20:00.
  • Амбулатория общей практики семейной медицины

    проспект Миру, тел. 0 (44) 292-32... показати
    проспект Миру, 19/18, тел. +380(44)292-32-94 детальніше
    Поліклініки Амбулатория общей практики семейной медицины знаходиться у Києві, проспект Миру. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:00 до 20:00.
  • Поліклініка

    метро Дарниця, бульвар Дарницький, тел. 0 (44) 543-66... показати
    метро Дарниця, бульвар Дарницький, , тел. +380(44)543-66-33 детальніше
    Поліклініки Поліклініка знаходиться у Києві, бульвар Дарницький. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:00 до 18:00.
  • КП Центр первичной медико-санитарной помощи № 3 Днепровского района Филия

    вулиця Олександра Бойченка, тел. 0 (44) 543-13... показати
    вулиця Олександра Бойченка, 4а, тел. +380(44)543-13-16 детальніше
    Поліклініки КП Центр первичной медико-санитарной помощи № 3 Днепровского района Филия знаходиться у Києві, вулиця Олександра Бойченка. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:00 до 20:00.

Коротко про поліклініки поряд метро Дарниця

На цій сторінці зібрані поліклініки, розташовані поряд метро Дарниця у Києві. . Locator відомо про п'ять поліклініки поряд з цим місцем серед яких Приватна клініка "Медична Допомога", КНП ЦПМСД № 3 Днепровского района, Амбулатория общей практики семейной медицины та інші , які розташовані на пр. Миру, вул. Червоноткацька і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці поліклініки.

  • Чи є і скільки Поліклініки працюють поряд метро Дарниця у Києві?

    Так, поряд метро Дарниця у Києві є Поліклініки. За даним Locator тут ведуть діяльність 5 Поліклініки.

  • Які Поліклініки найкращі поряд метро Дарниця у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Поліклініки поряд метро Дарниця у Києві: Приватна клініка "Медична Допомога", КНП ЦПМСД № 3 Днепровского района, Амбулатория общей практики семейной медицины.

  • Де знаходиться найближчі від мене Поліклініки поряд метро Дарниця у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Поліклініки, перейдіть на сторінку Поліклініки поряд метро Дарниця у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Поліклініки поряд метро Дарниця у Києві?

    Ціни на послуги Поліклініки залежать від конкретної послуги і Поліклініки. Locator.ua дає можливість всім Поліклініки вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Поліклініки.

  • Послугами яких Поліклініки поряд метро Дарниця у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Поліклініки, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Приватна клініка "Медична Допомога", КНП ЦПМСД № 3 Днепровского района, Амбулатория общей практики семейной медицины.

  • Як зв'язатись з цими Поліклініки?

    Контакти для зв'язку з цими Поліклініки ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Поліклініки поряд метро Дарниця у Києві поряд

за станціями метро поряд:

Поліклініки у Києві

Поліклініки за районами Києва:

Поліклініки за близькістю до метро:

Академмістечко, Арсенальна, Берестейська, Васильківська, Виставковий центр, Вокзальна, Героїв Дніпра, Голосіївська, Дарниця, Дружби Народів, Житомирська, Золоті ворота, Іподром, Кловська, Контрактова площа, Лівобережна, Лісова, Лук'янівська, Мінська, Нивки, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Політехнічний інститут, Почайна, Поштова площа, Тараса Шевченка, Театральна, Теремки, Університет, Харківська, Чернігівська, Шулявська

Більше популярних послуг у рубриці:

проктолог, гастроентерологія, логопед, ендокринологія, педіатрія, УЗД, психотерапевт, консультація дерматолога, послуги косметолога, мамологія, лікування акне, дерматологія, гінеколог, хірургія, дитячий психолог, уролог, кардіологія, електрокардіограма (ЕКГ), Безкоштовний Wi-Fi, акушер-гінеколог, ортопедія, лікування/видалення новоутворень