• target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Ветеринарно-консультационный центр Мадагаскар

    проспект Володимира Івасюка, тел. 0 (44) 338-29... показати
    проспект Володимира Івасюка, 54а, тел. +380(44)338-29-10 детальніше
    Готелі для тварин Ветеринарно-консультационный центр Мадагаскар знаходиться у Києві, проспект Володимира Івасюка. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 21:00.

Коротко про готелі для тварин поряд метро Героїв Дніпра

На цій сторінці зібрані готелі для тварин, розташовані поряд метро Героїв Дніпра у Києві. . Locator відомо про одна готелі для тварин поряд з цим місцем серед яких Ветеринарно-консультационный центр Мадагаскар , який розташований на пр. Володимира Івасюка. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці готелі для тварин.

  • Чи є і скільки Готелі для тварин працюють поряд метро Героїв Дніпра у Києві?

    Так, поряд метро Героїв Дніпра у Києві є Готелі для тварин. За даним Locator тут ведуть діяльність 1 Готелі для тварин.

  • Які Готелі для тварин найкращі поряд метро Героїв Дніпра у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Готелі для тварин поряд метро Героїв Дніпра у Києві: Ветеринарно-консультационный центр Мадагаскар.

  • Де знаходиться найближчі від мене Готелі для тварин поряд метро Героїв Дніпра у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Готелі для тварин, перейдіть на сторінку Готелі для тварин поряд метро Героїв Дніпра у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Готелі для тварин поряд метро Героїв Дніпра у Києві?

    Ціни на послуги Готелі для тварин залежать від конкретної послуги і Готелі для тварин. Locator.ua дає можливість всім Готелі для тварин вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Готелі для тварин.

  • Послугами яких Готелі для тварин поряд метро Героїв Дніпра у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Готелі для тварин, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Ветеринарно-консультационный центр Мадагаскар.

  • Як зв'язатись з цими Готелі для тварин?

    Контакти для зв'язку з цими Готелі для тварин ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Готелі для тварин поряд метро Героїв Дніпра у Києві поряд

за районами поряд:

за станціями метро поряд:

Готелі для тварин у Києві

Готелі для тварин за районами Києва:

Готелі для тварин за близькістю до метро:

Берестейська, Виставковий центр, Героїв Дніпра, Іподром, Лівобережна, Мінська, Нивки, Оболонь, Теремки, Харківська, Шулявська

Більше популярних послуг у рубриці:

видалення молочних зубів у цуценят, чіпування, продаж антигельмінтних препаратів, стерилізація кішки, вакцинація тварин, видалення зубів котам, виклик ветеринара додому, продаж інсектицидних товарів, кастрація кота, ветеринар-хірург, консультація ветеринара-дерматолога, усипляння тварин