Locator Київ Ветеринарні клініки метро Виставковий центр Ветеринарні клініки метро Виставковий центр Київ

Ветеринарні клініки поряд метро Виставковий центр у Києві

3
фільтр: цілодобово
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Клиника Альфа-Вет

    вулиця Васильківська, тел. 0 (44) 599-29... показати
    вулиця Васильківська, 98, тел. +380(44)599-29-20 детальніше
    Ветеринарні клініки Клиника Альфа-Вет знаходиться у Києві, вулиця Васильківська. Сьогодні ця організація працює цілодобово.
  • Лікарня ветеринарної медицини Величка С.В.

    проспект Голосіївський, тел. 0 (44) 353-51... показати
    проспект Голосіївський, 105б, тел. +380(44)353-51-37 детальніше
    Всі види лікувально-діагностичних послуг (УЗД, хірургія, терапія, стрижка тварин і інше). провідні фахівці Величко Сергій Володимирович - головний лікар, кандидат біологічних наук, член...
  • Дунай

    вулиця Васильківська, тел. 0 (44) 521-33... показати
    вулиця Васильківська, 2, тел. +380(44)521-33-19 детальніше
    Ветеринарні клініки Дунай знаходиться у Києві, вулиця Васильківська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 21:00.

Коротко про ветеринарні клініки поряд метро Виставковий центр

На цій сторінці зібрані ветеринарні клініки, розташовані поряд метро Виставковий центр у Києві. . Locator відомо про три ветеринарні клініки поряд з цим місцем серед яких Клиника Альфа-Вет, Лікарня ветеринарної медицини Величка С.В., Дунай , які розташовані на вул. Васильківська, пр. Голосіївський. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці ветеринарні клініки.

  • Чи є і скільки Ветеринарні клініки працюють поряд метро Виставковий центр у Києві?

    Так, поряд метро Виставковий центр у Києві є Ветеринарні клініки. За даним Locator тут ведуть діяльність 3 Ветеринарні клініки.

  • Які Ветеринарні клініки найкращі поряд метро Виставковий центр у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Ветеринарні клініки поряд метро Виставковий центр у Києві: Клиника Альфа-Вет, Лікарня ветеринарної медицини Величка С.В., Дунай.

  • Де знаходиться найближчі від мене Ветеринарні клініки поряд метро Виставковий центр у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Ветеринарні клініки, перейдіть на сторінку Ветеринарні клініки поряд метро Виставковий центр у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Ветеринарні клініки поряд метро Виставковий центр у Києві?

    Ціни на послуги Ветеринарні клініки залежать від конкретної послуги і Ветеринарні клініки. Locator.ua дає можливість всім Ветеринарні клініки вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Ветеринарні клініки.

  • Послугами яких Ветеринарні клініки поряд метро Виставковий центр у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Ветеринарні клініки, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Клиника Альфа-Вет, Лікарня ветеринарної медицини Величка С.В., Дунай.

  • Як зв'язатись з цими Ветеринарні клініки?

    Контакти для зв'язку з цими Ветеринарні клініки ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Ветеринарні клініки поряд метро Виставковий центр у Києві поряд

за станціями метро поряд:

Ветеринарні клініки у Києві

Ветеринарні клініки за районами Києва:

Ветеринарні клініки за близькістю до метро:

Академмістечко, Берестейська, Бориспільська, Вирлиця, Виставковий центр, Вокзальна, Героїв Дніпра, Голосіївська, Дарниця, Дружби Народів, Житомирська, Іподром, Контрактова площа, Лівобережна, Лісова, Лук'янівська, Мінська, Нивки, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Площа Льва Толстого, Позняки, Святошино, Славутич, Тараса Шевченка, Харківська, Чернігівська, Шулявська

Більше популярних послуг у рубриці:

ветеринар-хірург, видача довідок та сертифікатів про тварин, ветеринар-акушер/гінеколог, ветеринар-ендокринолог, обрізання клюва, ветеринар-анестезіолог, ветеринар-стоматолог, вакцинація тварин, ветеринар-гомеопат, обробка від паразитів, ветеринар, консультація ветеринара-онколога, чіпування