Locator Київ Зоосалон, грумінг салонДеснянський район Зоосалон, грумінг салон Деснянський район Київ

Зоосалон, грумінг салон у Деснянському районі у Києві

9
фільтр: цілодобово
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Деснянський район, вулиця Милославська, тел. 0 (44) 331-19... показати
    Деснянський район, вулиця Милославська, 43, тел. +380(44)331-19-31 детальніше
    Мета нашої роботи - здоров'я Ваших улюбленців! Ми готові надати висококваліфіковану допомогу в будь-яку хвилину, 7 днів на тиждень, 24 години на добу. Ми маємо все необхідне, щоб в максимально...
  • Мохнатый зверь 2 філій у Київ

    Деснянський район, вулиця Градинська, тел. 0 (50) 959-50... показати
    Деснянський район, вулиця Градинська, 11, тел. +380(50)959-50-34 детальніше
    Зоосалон, грумінг салон Мохнатый зверь знаходиться у Києві, вулиця Градинська. Також у цієї організації є ще 2 філій. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 20:00.
  • Стиль собачки

    вулиця Каштанова, тел. 0 (50) 629-68... показати
    вулиця Каштанова, 8г, тел. +380(50)629-68-08 детальніше
    Зоосалон, грумінг салон Стиль собачки знаходиться у Києві, вулиця Каштанова. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 19:00.
  • Салон красоты Зоостиль 1 філій у Київ

    Деснянський район, вулиця Кубанської України, тел. 0 (44) 374-56... показати
    Деснянський район, вулиця Кубанської України, 31а, тел. +380(44)374-56-88 детальніше
    Зоосалон, грумінг салон Салон красоты Зоостиль знаходиться у Києві, вулиця Кубанської України. Також у цієї організації є ще 1 філій. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 22:00.
  • Груминг салон Dina Tonsor Club

    вулиця Вікентія Беретті, тел. 0 (67) 233-87... показати
    вулиця Вікентія Беретті, 4, тел. +380(67)233-87-50 детальніше
    Зоосалон, грумінг салон Груминг салон Dina Tonsor Club знаходиться у Києві, вулиця Вікентія Беретті. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 20:00.
  • Ветеринарная клиника Лада

    вулиця Оноре де Бальзака, тел. 0 (66) 350-22... показати
    вулиця Оноре де Бальзака, 4а, тел. +380(66)350-22-59 детальніше
    Наша клініка знаходиться на початку житлового масиву Троєщина, від нас зовсім не далеко Оболонь, Петрівка, Райдужний і Лісовий масиви. З Правого берега до нас легко можна дістатися будь-яким...
  • Парикмахерская для животных Kit-pes

    вулиця Оноре де Бальзака, тел. 0 (93) 904-51... показати
    вулиця Оноре де Бальзака, 63, тел. +380(93)904-51-56 детальніше
    Зоосалон, грумінг салон Парикмахерская для животных Kit-pes знаходиться у Києві, вулиця Оноре де Бальзака. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 21:00.
  • Салон для животных Dog's Barbershop

    Деснянський район, вулиця Градинська, тел. 0 (93) 573-49... показати
    Деснянський район, вулиця Градинська, 7, тел. +380(93)573-49-94 детальніше
    Зоосалон, грумінг салон Салон для животных Dog's Barbershop знаходиться у Києві, вулиця Градинська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 20:00.
  • Сімейний Улюбленець

    вулиця Олександри Екстер, тел. 0 (44) 332-83... показати
    вулиця Олександри Екстер, 13, тел. +380(44)332-83-33 детальніше
    Зоосалон, грумінг салон Сімейний Улюбленець знаходиться у Києві, вулиця Олександри Екстер. Сьогодні ця організація працює цілодобово.

Коротко про зоосалон, грумінг салон у Деснянському районі у Києві

На цій сторінці зібрані зоосалон, грумінг салон, розташовані у Деснянському районі у Києві. . Locator відомо про дев'ять зоосалон, грумінг салон поряд з цим місцем серед яких АртВет, Мохнатый зверь, Стиль собачки та інші , які розташовані на вул. Милославська, вул. Градинська, вул. Каштанова і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці зоосалон, грумінг салон.

  • Чи є і скільки Зоосалон, грумінг салон працюють у Деснянському районі у Києві?

    Так, у Деснянському районі у Києві є Зоосалон, грумінг салон. За даним Locator тут ведуть діяльність 9 Зоосалон, грумінг салон.

  • Які Зоосалон, грумінг салон найкращі у Деснянському районі у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Зоосалон, грумінг салон у Деснянському районі у Києві: АртВет, Мохнатый зверь, Стиль собачки.

  • Де знаходиться найближчі від мене Зоосалон, грумінг салон у Деснянському районі у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Зоосалон, грумінг салон, перейдіть на сторінку Зоосалон, грумінг салон у Деснянському районі у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Зоосалон, грумінг салон у Деснянському районі у Києві?

    Ціни на послуги Зоосалон, грумінг салон залежать від конкретної послуги і Зоосалон, грумінг салон. Locator.ua дає можливість всім Зоосалон, грумінг салон вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Зоосалон, грумінг салон.

  • Послугами яких Зоосалон, грумінг салон у Деснянському районі у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Зоосалон, грумінг салон, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: АртВет, Мохнатый зверь, Стиль собачки.

  • Як зв'язатись з цими Зоосалон, грумінг салон?

    Контакти для зв'язку з цими Зоосалон, грумінг салон ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Зоосалон, грумінг салон у Деснянському районі у Києві поряд

за станціями метро поряд:

Зоосалон, грумінг салон у Києві

Зоосалон, грумінг салон за районами Києва:

Зоосалон, грумінг салон за близькістю до метро:

Академмістечко, Васильківська, Виставковий центр, Вокзальна, Героїв Дніпра, Голосіївська, Дружби Народів, Золоті ворота, Іподром, Кловська, Контрактова площа, Либідська, Лівобережна, Лісова, Мінська, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Святошино, Тараса Шевченка, Теремки, Харківська, Чернігівська, Шулявська

Більше популярних послуг у рубриці:

вакцинація тварин, ветеринар-дієтолог, обробка від паразитів, чіпування, ветеринар-анестезіолог, кастрація/стерилізація тварин, ветеринар-реаниматолог, обрізання клюва, ветеринар, ветеринар-онколог, грумінг собак, усипляння тварин, ветеринар-офтальмолог, зоотаксі, стрижка пазурів тваринам, кремація тварин, ветеринар-гомеопат, ультразвукова чистка зубів тваринам, ветеринар-стоматолог, видача довідок та сертифікатів про тварин, ветеринар-акушер/гінеколог, ветеринар-ендокринолог, грумінг котів, виклик ветеринара додому, ветеринар-кардіолог