• target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Ветеринарная клиника Wild animals

    вулиця Челябінська, тел. 0 (44) 362-61... показати
    вулиця Челябінська, 13, тел. +380(44)362-61-59 детальніше
    Готелі для тварин Ветеринарная клиника Wild animals знаходиться у Києві, вулиця Челябінська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 20:00.
  • Рижик

    Київ, вулиця Волгоградська, тел. 0 (44) 338-84... показати
    Київ, вулиця Волгоградська, 10а, тел. +380(44)338-84-01 детальніше
    Готелі для тварин Рижик знаходиться у Києві, вулиця Волгоградська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 21:00.
  • Ветеринарная клиника ВетМир

    вулиця Данила Щербаківського, тел. 0 (44) 592-67... показати
    вулиця Данила Щербаківського, 47в, тел. +380(44)592-67-40 детальніше
    Готелі для тварин Ветеринарная клиника ВетМир знаходиться у Києві, вулиця Данила Щербаківського. Сьогодні ця організація працює цілодобово.

Коротко про готелі для тварин у Києві

На цій сторінці зібрані готелі для тварин, розташовані у Києві. Locator відомо про три готелі для тварин поряд з цим місцем серед яких Ветеринарная клиника Wild animals, Рижик, Ветеринарная клиника ВетМир , які розташовані на вул. Челябінська, вул. Волгоградська, вул. Данила Щербаківського. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці готелі для тварин.

  • Скільки Готелі для тварин у Києві?

    За даним Locator у Києві ведуть діяльність 3 Готелі для тварин.

  • Які Готелі для тварин найкращі у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Готелі для тварин у Києві: Ветеринарная клиника Wild animals, Рижик, Ветеринарная клиника ВетМир.

  • Де знаходиться найближчі від мене Готелі для тварин у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Готелі для тварин, перейдіть на сторінку Готелі для тварин у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Готелі для тварин у Києві?

    Ціни на послуги Готелі для тварин залежать від конкретної послуги і Готелі для тварин. Locator.ua дає можливість всім Готелі для тварин вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Готелі для тварин.

  • Послугами яких Готелі для тварин у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Готелі для тварин, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Ветеринарная клиника Wild animals, Рижик, Ветеринарная клиника ВетМир.

  • Як зв'язатись з цими Готелі для тварин?

    Контакти для зв'язку з цими Готелі для тварин ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Готелі для тварин у Києві

Готелі для тварин за районами Києва:

Готелі для тварин за близькістю до метро:

Берестейська, Виставковий центр, Героїв Дніпра, Іподром, Лівобережна, Мінська, Нивки, Оболонь, Теремки, Харківська, Шулявська

Більше популярних послуг у рубриці:

стрижка тварин, чіпування, ветеринар-офтальмолог, груммінг тварин, ветеринар, обробка від паразитів, виклик ветеринара додому, ветеринар-акушер/гінеколог, ветеринар-стоматолог, ветеринар-анестезіолог, ветеринар-реаниматолог, ветеринар-дерматолог/аллерголог, ветеринар-ендокринолог, обрізання клюва, кремація тварин, ветеринар-кардіолог, ветеринар-гомеопат, ветеринар-онколог, кастрація кота, стерилізація кішки, видача довідок та сертифікатів про тварин, готель для собак, ветеринар-дієтолог, фото тварин, готель для котів, ветеринарний лікар, консультація ветеринара, продаж амуніції для тварин, кесарів розтин собакам, ушивание гриж собакам і котам