Locator Київ безлімітний місячний абонемент на відвідування тренажерного залубезлімітний місячний абонемент на відвідування тренажерного залу Київ

безлімітний місячний абонемент на відвідування тренажерного залу у Києві ціна від 8500 грн

1
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Монтессорі садок

    вулиця Олександра Мишуги, тел. 0 (44) 597-10... показати
    вулиця Олександра Мишуги, 2, тел. +380(44)597-10-00 детальніше

    безлімітний місячний абонемент на відвідування тренажерного залу8500 ₴

    Монтессорі садок знаходиться у Києві, вулиця Олександра Мишуги. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:00 до 19:00.

Коротко про безлімітний місячний абонемент на відвідування тренажерного залу у Києві

На цій сторінці зібрані всі организації які надають послугу безлімітний місячний абонемент на відвідування тренажерного залу, розташовані у Києві. Locator відомо про одна такої організації поряд з цим місцем серед яких Монтессорі садок , який розташований на вул. Олександра Мишуги. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про організації, які надають послугу безлімітний місячний абонемент на відвідування тренажерного залу.

  • Скільки у Києві є закладів, які надають послугу "безлімітний місячний абонемент на відвідування тренажерного залу"?

    За даними Locator.ua у Києві послугу "безлімітний місячний абонемент на відвідування тренажерного залу" надають 1 організацій.

  • Де знаходиться найближчі від мене заклади, які надають послугу "безлімітний місячний абонемент на відвідування тренажерного залу" у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас організації, які надають послугу безлімітний місячний абонемент на відвідування тренажерного залу, перейдіть на сторінку послуги "безлімітний місячний абонемент на відвідування тренажерного залу у Києві" і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послугу "безлімітний місячний абонемент на відвідування тренажерного залу" у Києві?

    Ціни на послугу "безлімітний місячний абонемент на відвідування тренажерного залу" залежать від конкретного закладу, який надає цю послугу. За нашими даними, ціни на послуги у Києві починаються з 8500 грн. Locator.ua дає можливість всім організаціям вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись детальніше, перейдіть на сторінку "безлімітний місячний абонемент на відвідування тренажерного залу у Києві".

  • Послугами яких у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до , які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Монтессорі садок.

  • Як зв'язатись з цими ?

    Контакти для зв'язку з цими ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

безлімітний місячний абонемент на відвідування тренажерного залу у Києві

безлімітний місячний абонемент на відвідування тренажерного залу за районами Києва:

    безлімітний місячний абонемент на відвідування тренажерного залу за близькістю до метро:

    Позняки